یک متخصص تغذیه گفت: مصرف زیاد و بی رویه شیرینی که به ویژه در ایام تعطیلات نوروز بیشتر دیده می شود خطر بیش فعالی در کودکان را افزایش می دهد.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از عادت های نادرست تغذیه ای که به ویژه در بین کودکان دیده می شود مصرف بیش از اندازه شیرینی و مواد حاوی شیرینی زیاد است.

وی با بیان اینکه مصرف بیش از اندازه شیرینی می تواند تأثیرات نامطلوبی برروی جسم بگذارد، تصریح کرد: علاوه بر بروز بیماری های جسمی و فیزیکی، مصرف بی رویه شیرینی ها می تواند برروی طرز رفتار نیز اثرات منفی بگذارد.

کمالوند با اشاره به ایام تعطیلات سال نو و افزایش میزان مصرف انواع شیرینی ها تأکید کرد: مصرف زیاد و بی رویه شیرینی که به ویژه در ایام تعطیلات نوروز بیشتر دیده می شود خطر بیش فعالی در کودکان را افزایش می دهد.

وی یادآور شد: کافئین و شیرین کننده ها که به طور عمده در شیرینی ها و برخی از نوشیدنی ها همچون نوشابه وجود دارند، به طور مستقیم می توانند موجب بروز اختلال بیش فعالی در کودکان شده و یا اینکه شدت این اختلال را افزایش دهند./عط

 

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار