پژوهش هاي جديد نشان مي دهد كه بين مصرف ميگو و تن ماهي و كاهش ابتلا به سرطان سينه ارتباط معنا داري وجود دارد.

خديجه حكمت، عضو هيئت علمي دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي اهواز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: امروزه سرطان سينه مهمترين عامل نگران كننده سلامت در زنان است زيرا شايع ترين نوع سرطان و بعد از سرطان ريه دومين عامل مرگ و مير ناشي از سرطان در ميان زنان است اين درحاليست كه روش زندگي و نوع رژيم غذايي از مهمترين عوامل خطر مؤثر در بروز اين سرطان محسوب مي شوند.
وي با بيان اينكه مطالعات اپيدميولوژيكي زيادي نشان داده اند كه روغن ماهي به علت داشتن اسيدهاي چرب و مقدار زياد امگا 3 خطر ايجاد تومور را كاهش مي دهد گفت: طي پژوهش تيم تحقيقاتي ما با مطالعه ارتباط مصرف ماهي و سرطان سينه پرداخته است كه اين تحقيق روي 197 زن مبتلا به سرطان سينه انجام شد و شركت كنندگان در اين پروژه از طريق پرسشنامه از نظر عوامل مؤثر در بروز سرطان سينه و همچنين مقدار مصرف ماهي مورد بررسي قرار گرفتند.
حكمت در مورد نتايج اين پژوهش عنوان كرد: در تحليل نهايي بين مقدار مصرف ماهي نوع ماهي، روش طبخ ماهي با سرطان سينه ارتباطي يافت نشد ولي در بررسي گونه متفاوت ماهي مصرف ميگو و كنسرو ماهي با كاهش سرطان سينه ارتباط معناداري وجود داشت./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار