بررسی ها نشان می دهند، استفاده از منابع سرشار از ویتامین های E , C موجب پیشگیری از بروز خشکی پوست می شود.

به گزارش سرویس علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، مرکز تحقیقات پوست و سالک دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام كرد: ویتامین C نقش مهمی در ساخت پروتئین های پوست، جذب آهن و ویتامین E دارد و کمبود هر یک از این ویتامین ها موجب خشکی پوست می شود.

بنابراين گزارش، برای جلوگیری از خشکی پوست به ویژه در فصل های خشک یا سرد سال مصرف مرکباتی از جمله پرتقال، نارنگی، لیموترش و گریپ فروت، جوانه گندم و دانه های روغنی توصیه می شود همچنین ویتامین A پوست را در برابر خشکی محافظت می کند و کمبود این ویتامین در بدن موجب پوسته پوسته شدن ، خشکی و حتی خارش پوست می شود.

اين گزارش مي افزايد، کره، زرده تخم مرغ ، هویج و کدو حلوایی از جمله مواد خوراکی سرشار از ویتامین A به شمار می روند و سن، جنسیت، آب و هوای زمستان، محیط زندگی، موقعیت سلامتی و استعمال دخانیات از دیگر علل خشکی پوست به شمار می رود.

بر اساس مرکز تحقیقات پوست و سالک دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استفاده بیش از اندازه از کرمهای لایه بردار نیز می تواند پوست را کاملا خشک کند وموجب خشکی ، قرمزی و زیر و خشن شدن پوست شود.

گفتني است: نوشیدن به اندازه کافی مایعات و آب در طول روز ، پرهیز از استحمام طولانی مدت با آب داغ، استفاده از کرم ها و لوسیون های مناسب، استفاده از صابون های حاوی گلیسیرین و نصب یک دستگاه مرطول کننده در محیط منزل از جمله راهکارها به منظور محافظت از پوست و پیشگیری از خشکی آن به شمار می رود./عط

 

** برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود اینجا را کلیک کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار