قابل توجه افرادی که در این ایام قصد سفر دارند؛

با هوشیاری کامل رانندگی کنید

برآوردها نشان می دهند آمار تصادفات در افراد کم خواب معمولا 10 برابر افزایش می یابد.

به گزارش

سرویس علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران

به نقل از وب دا، رئيس انجمن علمي طب كار ايران ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: ارتباط خواب و اثرات آن در فعاليت‌هاي شغلي و بروز آن در حوادث جاده‌اي كه منجر به فوت مي‌شود از مهمترين علل حوادث جاده‌اي و شغلي محسوب مي‌شود.

دكتر خسرو صادق ‌نيت افزود: در حال حاضر در معاينات سلامت شغلي رانندگان پروتكلي براي تشخيص زودهنگام بيماري‌هاي خواب وجود دارد كه در مراكز كشور انجام مي‌شود و در صورت تشخيص بايد درمان شوند.

وي يادآور شد: علل و عوامل خواب‌آلودگي و تشخيص و اثرات آن بر بيماري‌هاي شغلي بسيار اهميت دارد كه بايد گفت اين عوامل چند دسته هستند، از علت‌هايي كه موجب مي‌شود كيفيت خواب افراد كاهش يابد، اين است كه فرد به بيماري‌هاي مختلفي مبتلا است كه شايع‌ترين آنها مشكلات تنفسي و مهمترين علامت آن خروپف است.

دكتر صادق نيت تصريح كرد: افراد معمولا شايد به اندازه كافي در طول شبانه‌روز بخوابند اما در طول روز باز هم خواب‌آلوده و كسل هستند و معمولا دچار خواب مي‌شوند اين افراد دچار مشكلات جدي در طول روز مي‌شوند.

رئيس انجمن علمي طب كار ايران در ادامه گفت: كاهش مدت خواب از ديگر علل خواب‌آلودگي است كه محدوديت از خواب، مشكل جدي امروزه است و معمولا امروزه افراد كمتر مي‌خوابند چرا كه برنامه‌هايي مانند تلويزيون، اينترنت و برنامه‌هاي ويدئويي دوست دارند.

دكترصادق نيت با بيان اينكه به هم خوردن برنامه خواب از ديگر علل خواب‌آلودگي در طول روز است افزود: شيفت كاري مهمترين علل اختلال خواب است. همچنين استفاده از داروهاي خواب آور مانند داروهاي اعصاب، گوارش و حساسيت‌ها مي‌تواند موجب خواب‌آلودگي شود.

وي خاطر نشان كرد: خواب نيم روز براي بالغين نبايد يك ضرورت باشد، كساني كه الزام دارند در طول روز بخوابند احتمالا در خواب شبانه دچار مشكل هستند .

رئيس بيمارستان بهارلو با بيان اينكه همه افراد 7 و نيم تا 8 ساعت خواب در روز نياز دارند، گفت: البته اين موضوع همگاني نيست و افراد بايد نياز به خواب خود را تعيين كنند ./عط

 

** برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود اینجا را کلیک کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار