برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از سین هفت سین سماق است که خاصیت قابض و پاک کنندگی دارند و برای معالجه بیماری های های لثه ، اسهال، مفید است.
وی افزود: سیب، جزو میوه هایی که است که حاوی ویتامین A است و مقداری ویتامین گروه C،B دارد حتما توصیه می شود سیب با پوست خورده شود زیرا ممکن است حاوی میکروب باشد و عفونت دستگاه گوارش ایجاد کند.
وی اظهار داشت: تمام میوه ها سعی شود که با پوست مصرف کنیم زیرا مقداری از مواد مغزی میوه پوست میوه وجود دارد از فیبر بالایی برخوردار است.
وی در ادامه افزود: از خواص سنجد می توان به خاصیت قابض بودن آن اشاره کرد افرادی که مبتلا به اسهال هستند برای رفع آن موثر است و به عنوان قموم کننده قلب به شمار می رود.
بزرگمهر با اینکه یکی از سین های دیگر هفت سین سیر است، افزود: سیر خاصیت معجزه آسایی د ارد و حاوی آنتی اکسیدانهای زیادی است که تاثیر مبتنی بر بیماری های قلبی و عروقی، انواع سکته، بالا بودن فشار خون، انواع سرطان، مفاصل و دیابت دارد و در سبزی و ماهی شب بسیار مفید و فایده است.
وی اظهار داشت: از خواص سرکه می توان به بالا بودن اثر هضم کنندگی گوشت اشاره کرد و اینکه طمع دهنده مطبوع غذا است.
وی بیان کرد: از سین های موثر سفره هفت سین سمنو است ماده غذایی پرکالری است زیرا از جوانه گندم که حاوی ویتامین های E،B بالایی است برخوردار است و در طبغ آن به دلیل اینکه از شکر استفاده نمی کنند و کربوهیدرات بالا دارد بهتر از سمنو به جای شیرینی استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد: سبزه مزین کننده سفره هفت سین است و نماد شادابی و طراوت است.
وی اذعان داشت: مصرف 2-4 واحد میوه قرص استفاده شود تا کمتر مبتلا به بیماری ها شوند./عط
** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.