خود كفا كردن كشاورزي در كشور نيازمند برنامه ريزي دقيقي است و با واردات ميوه تنها كشاورز رو به نابودي مي رود.

محمد حسين كريمي پور رئيس كميسيون اتاق كشاورزي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: اگر بخواهيم اقتصاد خود را در شرايط بد بحران مالي توسعه دهيم بايد شرايط واردات محصولات به ويژه محصولات كشاورزي كه در داخل مي توان با تخصيص اعتبار بيشتر با كيفيت بهتر توليد كرد را، كنترل كرد.
وي گفت: واردات بي رويه ميوه مصرف گرايي را در جامعه رواج مي دهد و اين مصرف بي رويه افزايش صادرات را به دنبال دارد.
وي به نقش مسئولان در اين زمينه اشاره كرد و گفت: در حال حاضر واردات برخي محصولات به كشور هيچ توجيه اقتصادي ندارد اما برخي اوقات مشاهده مي شود كه اين ميوه ها فقط ظاهري زيبا دارند و از كيفيت لازم برخوردار نيستند.
كريمي پور تصريح كرد: زماني كه بدون توجه به كشاورز و شرايط كشاورزي كشور واردات ميوه صورت مي گيرد، امنيت شغلي باغدار و كشاورز به خطر مي افتد.
وي خاطر نشان كرد: بهترين راهكار به جاي وارد كردن ميوه، صرف هزينه براي كاستي هاي توليد كشاورزي بومي است و اين امر بايد به گونه اي برنامه ريزي شود كه كشاورزي براي كشاورز يك افتخار باشد.
كريمي پور در پايان گفت: جامعه روستايي بيشتر از هر قشر ديگري به كشاورزي وابسته است و كشاورزي ستون فقرات جامعه روستايي كشور است و اگر اين امر مديريت نشود امنيت غذايي كشور به خطر مي افتد./ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.