غلامعلي حدادعادل گفت: طرح سوال از رئيس جمهور را حق مجلس مي‌دانم و اگر با نيت ايفاي وظايف نمايندگي باشد كار غلط و عجيبي نيست ولي اگر با نيت تبليغات و انگيزه‌ي سياسي باشد مردم متوجه مي‌شوند و واكنش نشان مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، رئيس كميسيون فرهنگي مجلس هشتم در جمع خبرنگاران گفت: اگر بخواهيم مسيري براي پيشرفت و تعالي مجلس طراحي كنيم شاخص ما بايد اين باشد كه قانون‌گذاري محكم‌تر و دقيق‌تر صورت بگيرد و كاري كنيم كه نمايندگان با ديد ملي و آگاهي از مصوبات فرادستي و واقع‌بيني و تعامل بادولت و نه تقابل با دولت، كار قانون‌گذاري را دنبال كنند و كار نظارت نيز بايد به صورت منطقي انجام شود.

حدادعادل در پاسخ به اين سوال كه آيا ساختار مجلس احتياج به تغيير اساسي دارد، اظهار كرد: به اعتقاد من شيوه‌ي انتخابات بايد تغيير كند، بايد كاري كنيم كه مردم به برنامه راي دهند و نه به اشخاص.

وي افزود: مادامي كه اشخاص بخواهند با توان خود جلب راي كنند مشكلات زياد است؛ چرا كه بعد از انتخابات، نماينده تحت تاثير قول‌هايي كه براي جلب راي داده قرار مي‌گيرد و اين تاثيرپذيري در ايفاي وظايف نمايندگي اثرگذار است.

حدادعادل در پاسخ به سوال خبرنگاري با اشاره به احتمال كانديداتوري‌اش براي رياست مجلس نهم گفت: تصميم‌گيري براي رياست مجلس نهم با نمايندگان مجلس نهم است لذا بايد صبر كنيم تا مجلس آينده تشكيل شود.

وي در پاسخ به سوالي درخصوص شركت سيد محمد خاتمي در انتخابات اظهار كرد: آقاي خاتمي كار درستي كردند كه در انتخابات و راي‌گيري شركت كردند.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس هشتم در پاسخ به اين سوال كه اين موضوع چه تاثيري در جايگاه اصلاح‌طلبان خواهد گذاشت؟ گفت: اين موضوع حتما تاثيرگذار است و كار ايشان معنا دارد.

نماينده تهران ادامه داد: وي كاري كرد كه بعضي از كساني كه تاكنون از ايشان طرفداري مي‌كردند، آن را نپسنديدند ولي به اعتقاد من اين كار اقدام درستي بود.

وي درباره‌ي موضوع اخلاق انتخاباتي و رعايت آن از سوي كانديداها، با بيان اين‌كه در اين انتخابات نسبت به گذشته وضع قدري بهتر بود، تصريح كرد: اگرچه برخي بي‌اخلاقي‌هايي هم صورت گرفت اما وضع در مقايسه با گذشته بهتر بود، به گفته‌ي فيلسوفي، با هر نوزادي كه به دنيا مي‌آيد مقداري چرك و خون هم به دنيا مي‌آيد، در تولد مجلس نهم نيز مقداري چرك و خون به دنيا آمد كه البته طبيعي است.

حدادعادل با بيان اين‌كه عصبانيت‌هاي موضعي و موقت را بايد تحمل كرد، در مورد اعتراض برخي كانديداها نسبت به نتايج گفت: اين حق آنهاست كه اگر سندي دارند كه دليل بر وقوع تخلفات است به مراجع مسوول تسليم كنند، اين يك راه قانوني است كه ما در انتخابات 88 نيز آن را بيان كرديم.

وي حضور مردم در انتخابات نهم مجلس را اميدواركننده، اطمينان‌بخش و سبب اقتدار نظام دانست و تاكيد كرد: اين حضور هم در داخل، مردم را به آينده اميدوارتر كرد و هم به دوستداران انقلاب در جهان و نيز به دشمنان انقلاب پيام داد.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس يادآور شد: مردم گام اول را امسال در 22 بهمن ماه برداشتند و گام دوم را در 12 اسفندماه.

وي با اشاره به سلامت انتخابات اخير اظهار كرد: در تهران هيچ نشانه‌اي از وقوع تخلف و تقلب نديدم، در شهرستان‌ها كه موضوع جنبه‌ي طايفه‌اي و محلي پيدا مي‌كند كمابيش تخلف وجود دارد كه شوراي نگهبان به آن رسيدگي مي‌كند.

حدادعادل درباره‌ي طرح سوال از رييس‌جمهور تاكيد كرد: اين موضوع را حق مجلس مي‌دانم و اگر با نيت ايفاي وظايف نمايندگي باشد كار غلط و عجيبي نيست ولي اگر با نيت تبليغات و انگيزه‌ي سياسي باشد مردم متوجه مي‌شوند و واكنش نشان مي‌دهند.

وي در مورد روال قانوني براي ادامه‌ي مسير در طرح سوال از رييس‌جمهور اظهار كرد: رييس‌جمهور در مجلس توضيحات خود را ارايه مي‌كند، اين مطلب در آيين‌نامه دنباله ندارد و توضيحات رييس‌جمهور احتياج به راي‌گيري در مجلس ندارد و بايد صبر كنيم ببينيم رييس‌جمهور چه توضيحي خواهد داد./گ

 

 



 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار