اولین بخش دوره آموزش كشاورزی ارگانیك، با عنوان 'كشاورزی ارگانیك و چالشهای پیش رو در تغذیه گیاهی'در محل سالن اجتماعات مركز تحقیقات كشاورزی استان سمنان (شاهرود) برگزار شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سمنان در این جلسه كه 25 نفر از محققین و كارشناسان شركت داشتند، رییس این مركز مطالبی در زمینه تولید محصول سالم، ارگانیك و جایگاه آن در جهان و ایران، عناصر مورد نیاز گیاه و تامین آن از طریق كودهای زیستی ارائه كرد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.