به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مسئولان فدراسيون كاراته، پس از كارشناسي فراوان به اين نتيجه رسيدند براي پشتوانه سازي كاراته و استفاده از دانش تمامي مربيان، در هر وزن كوميته انفرادي بزرگسالان، از يك مربي و در رأس تمام آنها از يك سرمربي استفاده كند كه ايده اي جالب به نظر مي رسد.
براساس اين گزارش، هر چند هنوز اجراي اين طرح قطعي نشده است ولي مسئولان فدراسيون، هر روز بيشتر از گذشته نسبت به اجراي اين طرح مصمم تر مي شوند.
اين گزارش حاكي است، قرار است طبق اين طرح هر مربي، هدايت يك وزن را بر عهده داشته باشد كه همين مسئله باعث ايجاد رقابتي مثبت ميان حريفان خواهد شد، چرا كه هر يك سعي مي كنند، موفق تر از ديگري عمل كرده و حقانيت خود را به اثبات برسانند.
شايان ذكر است، در اين ميان مسئولان فدراسيون بايد در انتخاب مربيان و به خصوص سرمربي، نهايت دقت را داشته باشند تا در آينده مشكلي در كادر فني تيم ملي بوجود نيايد.
گفتني است، طبق گفته كارشناسان كاراته، شايد اين طرح در آيندده نزديك جواب ندهد ولي به طور حتم بازگشت زمان با اجراي اين طرح شاهد تغييرات مثمرثمري در سطح فني تيم تيم و كاراته كشور خواهيم بود.
محسن آشوري، دبير فدراسيون كاراته به تشريح اين طرح پرداخت و در اين باره به خبرنگار ما گفت: سعي داريم با اجراي اين طرح تحولي اساسي در تيم ملي و كاتاي كشور ايجاد كنيم. پشتوانه سازي ا ساس كارمان است، طوري برنامه ريزي مي كنيم كه از دانش مربيان به بهترين نحو استفادعه شود.
وي در مورد اين طرح تصريح كرد: پيكارهاي انتخابي تيم ملي ششم و هفتم بهمن برگزار مي شود و پس از آن 9 ماه تا برگزاري مسابقات جهاني فرصت داريم.
آشوري ادامه داد: اين 9 ماه را به دو بخش تقسيم كرده ايم و سعي داريم با بهترين برنامه ريزي، بيشترين استفاده را از اين زمان ببريم.
آشوري افزود: طبق اين طرح قرار است براي 6 وزن كوميته انفرادي، 6 مربي انتخاب هدايت يك وزن را بر عهده بگيرد و در رأس تمام اين مربيان يك سرمربي قرار خواهد گرفت.
وي گفت: مسابقات انتخابي تيم ملي بصورت آزاد برگزار مي شود و همه كاراته كاها از سراسر كشور مي توانند در آن حضور يابند، چرا كه قصد داريم استعدادهاي كاراته سراسر كشور را شناسايي و آنها را پرورش دهيم.
دبير فدراسيون كاراته خاطر نشان كرد: در پايان مسابقات انتخابي، علاوه بر مدال آوران، در هر وزن 3 الي 4 نفر از سوي مربيان به تيم ملي دعوت مي شوند و در نهايت تعداد كاراته كاها در هر وزن به 7 تا 8 نفر مي رسد كه اين تعداد زير نظر مربيان تمرينات خود را در اردوهاي تيم ملي آغاز مي كنند.
آشوري ادامه داد: قصد داريم از اشتباهات گذشته درس گرفته و آنها را تكرار نكنيم، از همين رو كاراته كاهاي منتخب هر وزن، به مدت 4 ماه در كنار هم زير نظر مربيان خود تمرين مي كنند و طي اين مدت هيچيك از آنها از اردوي تيم ملي خط نخواهد خورد. با اين شيوه مي خواهيم كاراته كاهاي بيشتري از امكانات اردوي تيم ملي استفاده كنند و به نوعي قصد داريم براي كاراته پشتوانه سازي كنيم.
وي گفت: ناگفته نماند اردوي هر يك از وزن هاي كوميته انفرادي در يك استان برگزار مي شود و طي آن از مربيان برتر استان ميزبان، به عنوان كمك مربي استفاده مي شود تا با اين شيوه در بحث مربيگري نيز پشتوانه سازي كرده باشيم.
آشوري در ادامه تشريح طرح استفاده از هفت مربي در تيم ملي افزود: پس از 4 ماه اول، يك دوره مسابقات انتخابي برگزار مي شود و پس از آن تعداد كاراته كاهاي هر وزن به 4 نفر كاهش مي يابد تا دوره دوم (5 ماه باقيمانده) را با اين نفرات آغاز كنيم.
وي ادامه داد: اين نفرات به مدت 2 ماه ديگر با هم تمرين مي كنند و در پايان ماه دوم، يك دوره انتخابي ديگر برگزار و سه ماه مانده به مساباقت تركيب تيم ملي مشخص مي شود تا با آمادگي كامل راهي مسابقات جهاني فرانسه شويم.
مدير اسبق تيم هاي ملي كاراته گفت: در راستاي پشتوانه سازي كاراته، نفرات دوم و سوم هر وزن را رها نكرده و هر ماه به مدت 2 روز براي آنها اردوي آماده سازي تشكيل مي دهيم تا در نهايت به رشد و پيشرفت بازيكنان و مربيان كاراته كشورمان كمك كنيم.
دبير فدراسيون كاراته خاطر نشان كرد: سعي مي كنيم اسامي مربيان كادر فني را تا پيش از مسابقات انتخابي تيم ملي (6 و 7 بهمن) اعلام كنيم تا اين مربيان با حضور در سالن مسابقات انتخابي، استعدادهاي هر وزن در سالن مسابقات انتخابي، استعدادهاي هر وزن را شناسايي كرده و به اردوي تيم ملي دعوت كنند./مح