![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، «انار» مقوي قلب، مفرح، دفع کننده چربي، رفع کننده سموم اغلب عفونت هاي داخلي، دافع حرارت مي باشد و خوردن انار با پرده هاي سفيد آن شکم را دباغي مي کند. «رب انار» و «برگ انار» در ضعف معده، کمي اشتها، تهوع، ضعف عمومي، تصفيه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع ميگرن بسيار مفيد است.دانه هاي ميوه جنگلي انار که به (نار دان) شهرت دارد در معالجه اسهال بسيار موثر است. آب انار شيرين با شکر و نشاسته براي درد سينه و سرفه توصيه مي شود.
خواص انار
از جمله خواص «انار» مي توان به موارد زير اشاره نمود:
1) انار خون را تصفيه کرده و تقويت کننده قلب و کليه است.
2) انار اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
3) انار در رفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مايعات بدن بخصوص خون نقش مهمي را ايفا مي کند.
4) مصرف انار شيرين، ايجاد شادي نموده و رنگ رخسار را باز مي کند.
5) مصرف انار شيرين تقويت کننده کبد مي باشد و در معالجه يرقان (زردي) مفيد است.
6) انار ترش و شيرين (ملس) باعث کاهش فشار خون مي شود.
7) مصرف انار در معالجه راشي تيسم، کم خوني و ضعف اعصاب موثر است و به بدن نيرو مي بخشد.
خواص قسمت هاي ديگر درخت انار
1) جوشانده پوست انار براي گلو درد و زخم گلو ورفع بواسير مفيد مي باشد.
2) جوشانده گل انار براي از بين بردن زخم هاي دهان و اسهال مزمن و به همراه کنجد براي بهبود سوختگي مفيد مي باشد.
3) جوشانده ريشه انار براي دندان درد و تنظيم عادت ماهيانه در زنان مفيد مي باشد.
4) جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد.
چند نکته
1) انار براي اشخاصي که دچار يبوست هستند، مضر است.
2) انار ميوه اي سرد است، بنابراين اشخاصي که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداري آب جوش با نبات بايد بخورند.
3) انار براي کسانيکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده روي در مصرف انار ترش ايجاد زخم معده مي کند.
4) جوشانده پوست درخت و پوست ريشه آن که براي رفع کرم بکار مي رود ممکن است ايجاد سرگيجه و استفراغ کند./ق پ