يك فوق تخصص گوارش و کبد عنوان كرد: این موضوع كه تنها عامل غذایی باعث بروز کبد چرب مي شود صحیح نمی باشد.

دکتر هاشمی، فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: این موضوع كه تنها  یک عامل غذایی باعث بروز کبد چرب مي شود صحیح نمی باشد البته می تواند تا حدی دخیل باشد ولی علت آن نیست.
دکتر هاشمی افزود: بیمارانی که دچار چاقی هستند یعنی متابولیک دارند و یا کلسترول بالا و هیپوتیروئیدی اند یا داروی خاصی مصرف می کنند ، می تواند از عوامل موثر در بروز کبد چرب باشد.
دکتر هاشمی خاطر نشان کرد: کبد چرب به علت چاقی، دیابت، ناشی از دارو یا عامل هیپوتروئیدی و بعضی از هپاتیب ها یا خیلی از موارد دیگر در افراد بروز مي كند.
دکتر هاشمی در ادامه گفت: دریافت کالری بیش از حد که باعث بروز چاقی می شود مانند: موز، نشاسته و یا غذاهای چرب در پیدایش کبد چرب نقش دارند چون چاقی خود به عنوان یک عامل در بروز کبد چرب نقش اساسي دارد./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار