معاون عملیات هوانوردی شركت فرودگاه های كشور گفت: تامین امنیت پروازی مهمترین هدف این شركت در كنار توسعه صنعت هوانوردی است.

به گزارش

خبرنگارباشگاه خبرنگاران

، رسولی نژاد   در آیین شروع طرح توسعه هوانوردی عمومی شمالغرب كشور در فرودگاه سهند مراغه افزود: این شركت تقریبا تمام فرودگاه های كشور را در اختیار داشته و امنیت پروازی در آنها را زیر نظر دارد.

وی گفت: اگر خروجی هر فرودگاهی در این راستا مطابق مقررات نباشد، این شركت از فعالیت آن تا زمان استاندارد سازی ممانعت می كند.

وی با اشاره به اینكه فرودگاه سهند در سال 1371 به شركت فرودگاه های كشور تحویل داده شده، اضافه كرد: از بدو تحویل، این فرودگاه دارای وضعیت مناسبی برای تردد هواپیماها نبوده و اولین برنامه اجرایی در این فرودگاه، ارتقای سطح ایمنی آن بوده است.

رسولی نژاد اظهاركرد: امنیت پروازی این فرودگاه نسبت به زمان تحویل بسیار پیشرفت كرده و برنامه ای كه در این راستا تدوین شده، نوید حضور پروازهای فراوان در فرودگاه سهند را می دهد.

وی ادامه داد: در این راستا مسوولان بویژه مسوولان استانی باید اعتبارات ویژه ای را برای این فرودگاه تخصیص دهند تا برنامه تدوین شده برای این فرودگاه در مدت زمان كوتاهی اجرایی شده و ارایه خدمات بیشتر به مردم منطقه فراهم شود.

معاون عملیات هوانوردی شركت فرودگاه های كشور همچنین در خصوص توسعه هوانوردی عمومی شمالغرب در فرودگاه سهند مراغه گفت: این اولین فرودگاه زیر نظر شركت است كه در آن بخش خصوصی برای ارایه خدمات تفریحی، ورزشی، توریستی و خدماتی مشاركت می كند.

رسولی نژاد، افزود: آموزش فراگیری های پرواز و هوانوردی، تفریح و تربیت متخصصان این صنعت از جمله اهداف شركت هوانوردی فجر بوده كه انتظار می رود با حمایت مسوولان استان و شهرستان زیرساخت های انجام این سه فعالیت در این محل مهیا شود.

وی اظهاركرد: طبق برنامه تدوین شده در توسعه این فرودگاه، در سال آینده 100 دانشجوی پرواز در این فرودگاه آموزش می بینند.

وی با اشاره به اینكه هر طرحی دارای مشكلات و كاستی هایی است، گفت: انتظار می رود مردم و مسوولان در راستای تكمیل این كاستی ها با فرودگاه سهند و مدیریت فرودگاه های آذربایجان شرقی نهایت تعامل و همكاری را داشته باشند.

مدیركل شركت فرودگاه های آذربایجان شرقی نیز در این آیین با اشاره به آغاز توسعه زیر ساخت های فرودگاه سهند گفت: پس از اجرای این زیرساخت، امكان فرود و پرواز هواپیمای فوكر 100 و افزایش چندین پرواز در هر روز در این فرودگاه میسر می شود.

رستمی، افزود: توسعه این فرودگاه نیاز به حمایت مردم و مسوولان داشته و آزاد سازی اراضی و كاهش بیشتر موانع پروازی می تواند در این راستا انجام گیرد.

صادقی اصل، فرماندار مراغه نیز در این آیین با اشاره به اینكه طرح توسعه این فرودگاه از جمله مصوبات سفر هیات دولت به آذربایجان شرقی است، گفت: این فرودگاه به 12 شهرستان و حدود یك میلیون و 500 هزار نفر جمعیت در بخش هایی از جنوب استان های آذربایجان شرقی، غربی و كردستان خدمات می دهد./س


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.