حسن سالاریه، عضو هیئت علمی و دبیر ششمین جشنواره صنعتی مکانیک شریف در گفتگو با خبرنگار صنفی، آموزش باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: پس از گذشت پنج دوره از برگزاری جشنواره صنعتی مکانیک شریف و تلاش برای ایجاد رابطه ای مستقیم بین صنعت و دانشگاه و استقبال چشمگیر دانشگاهیان، صنعتگران و مدیران کشوری، ششمین دوره این جشنواره از صبح امروز اول اسفند ماه در محل دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شریف آغاز شد.
وی افزود: در جشنواره ششم اهداف متعددی دنبال می شود که از مهم ترین آنها می توان به گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه ،توسعه فرهنگ کار آفرینی، ارائه توانمندی و ظرفیت های مهندسین به جامعه صنعتی کشور، آشنا سازی مهندسان جوان با ساختار صنعتی و اقتصادی کشور و معرفی فرصت های تحقیقاتی برای دانشجویان مستعد اشاره کرد.
سالاریه گفت: برنامه های ششمین جشنواره صنعتی مکانیک شریف در سه محور سمینار های تخصصی و میز گردها، کارگاهها و نمایشگاه جنبی جشنواره خواهد بود.
وی با بیان اینکه سمینار های تخصصی و میزگرد های جشنواره در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه خواهد بود، یادآور شد: این سمینارها میزگردها در سه زمینه کمیسیون های دانشگاهیان و کار فرمایان،کمیسیون های صنایع مادر در مراکز رشد و کمیسیون های دولت و مجلس است.
دبیر ششمین جشنواره صنعتی مکانیک شریف با اشاره به اینکه در روزهاي برگزاری جشنواره، سه نوع کارگاه برگزار می شود اظهار داشت: کارگاههایی که دانشگاه برای مخاطبان صنعتی برگزار می کند، کارگاههایی که برای دانشجویان با هدف تقویت روحیه کارآفرینی برگزار می شود و کارگاههایی که توسط صنایع و شرکت های مختلف برای انتقال تجربیات و بیان مشکلات صنعت برگزار می شود، سه دوره کارگاه مهم این جشنواره هستند.
سالاریه افزود: در کنار برگزاری ششمین جشنواره صنعتی مکانیک شریف، نمایشگاهی جنبی جشنواره نیز با مشارک های دانش بنیان، فارغ التحصیلان دانشگاه و شرکت های مختلف دایر خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: جشنواره امسال با جشنواره های برگزار شده در سالهای گذشته یک تفاوت اساسی دارد و آن حضور پر رنگ تر شرکت های متولد شده از دانشگاه صنعتی شریف در قسمت های مختلف جشنواره ششم است.
** ارتباط صنعت و دانشگاه باید بیش از پیش تقویت شود
عضو هیئت علمی دانشگاه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف در ادامه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: جذب و به کارگیری نیروی انسانی متبحر و متخصص یکی از مهم ترین چالش های صنایع در کشور است.
وی با اشاره به اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه باید بیش از پیش تقویت شود تاکید کرد: صنعتگران در یافتن فارغ التحصیلان کار آزموده و علاقه مند با مشکلاتی مواجه هستند و از سوی دیگر دانشجویان و فارغ التحصیلان نیز از بازار های کار متناسب با علاقه و حرفه تخصصی خود بی اطلاع هستند.
سالاریه تصریح کرد: باید ارتباط صنعت و دانشگاه به گونه ای باشد که صنعت بتواند از دانش موجود در دانشگاه برای ارتقا و بهبود جایگاه صنعت در کشور استفاده کند و دانشگاه و دانشگاهیان نیز بتوانند با توجه به علاقه و حرفه خود وارد صنعت شدده و در حد توان خود به حوزه صنعت کمک کنند./ح