به گزارش خبرنگار حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران؛ بيژن نوباوه نماينده مردم تهران در مجلس هشتم، در نشست خبري در جمع خبرنگاران رسانه هاي مختلف گفت: كساني مي توانند به عنوان نمايندگان ملت در مجلس حضور داشته باشند كه بتوانند مطالبات مردم را به طور دقيق اجرايي و عملي نمايند.
وي افزود: در حاليكه در 34 امين سالگرد انقلاب اسلامي قرار داريم و با توجه به وقوع بيداري اسلامي در منطقه، در اين شرايط جمهوري اسلامي ايران مي تواند خود را به عنوان ام القري جهان و الگوي مناسبي براي كشورهاي انقلابي مطرح نمايد.
نوباوه خاطرنشان كرد: برگزاري 30 انتخابات باشكوه در جمهوري اسلامي ايران با حضور حداكثري مردم نشان از برقراري مردم سالاري مطلق در كشور دارد.
نماينده مردم تهران در مجلس، با اشاره به اينكه وقوع فتنه 88 يك اتفاق سياسي و فرهنگي بود، اذعان داشت: همانطور كه امام فرمود؛ مهمترين تهديد كشور در حال حاضر نفوذ فرهنگي و تغيير در باور مردم است؛ از اينرو كساني كه در فتنه 88 اصل نظام را زير سوال برده اند، نمي توانند ديگر به عرصه سياسي كشور برگردند.
وي افزود: فتنه 88 يك جريان سازماندهي شده بود كه با حضور مردم در 9 دي، خنثي شد.
نوباوه با اشاره به اينكه دغدغه هاي فرهنگي بسياري در مجلس نهم وجود دارد، تصريح كرد: بازسازي اساسي در ساختار كميسيون فرهنگي، تصويب طرح نظارت بر رسانه ها و ايجاد فراكسيون رسانه از مهمترين اولويت هاي كاري نمايندگان در مجلس نهم بايستي قرار گيرد.
عضو جبهه پايداري،در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه در خصوص تفاوت ميان ساز و كار جبهه پايداري و جبهه متحد، گفت: ما اصولگرايان در دايره اي متمركز قرار گرفته ايم كه اهداف كلي و كلاني را داريم، اما در جبهه پايداري نگاه تخصصي وجود دارد از نظر اين جبهه كساني كه در 6 دوره مجلس حضور داشته اند، ظرفيتشان به پايان رسيده؛ لذا حضور جوانان در عرصه مجلس الزامي است و اين امر در ليست جبهه پايداري مشخص شده است.
نوباوه اظهار داشت: ارائه ليست هاي متنوع از سوي اصولگرايان و جريانات مخالف هيچ گونه اشكالي ندارد و باعث وجود سلايق متنوع در كشور مي شود.
نماينده مجلس هشتم در خصوص نظرسنجي هاي انجام شده مبني بر پيروزي جبهه متحد در انتخابات مجلس، گفت: در كلان قضيه بيش از 80 درصد نمايندگان جبهه مشترك مي باشند؛ لذا نظرسنجي هاي انجام شده هيچ پايه و اساسي ندارد.
نوباوه تصريح كرد: احتمال نامزدي سرليست هاي جبهه هاي مختلف اصولگرايي از جمله جبهه متحد و پايداري، براي تصدي رياست مجلس وجود دارد و نبايستي اين امر را كتمان كرد.
عضو جبهه پايداري تصريح كرد: علت نرسيدن به وحدت ميان دو جبهه اصيل اصولگرايي به دليل وجود پاره اي از اختلاف سلايق همچون: بحث جوانگرايي و حضور ساكتين فتنه دربرخي از ليست ها است.
نوباوه با اشاره به اينكه برخلاف صحبت هاي برخي از شخصيت ها، اصولگرايي يك جناح سياسي نيست، تاكيد كرد: همه جريانات سياسي چه اصولگرا و چه اصلاح طلب مي توانند در چارچوب قانون در انتخابات پيش رو شركت كنند؛ چنانكه اظهارنظر برخي از اشخاص رده بالاي اصلاحات در روزهاي اخير نشان از اين دارد كه حضور آنها در انتخابات حتمي است.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، اذعان داشت: تدوين طرح جامع رسانه ها از مهمترين دغدغه هاي فرهنگي است كه در مجلس نهم بايستي لحاظ شود.
عضو جبهه پايداري در پايان تاكيد كرد: حضور جريان انحرافي با شعارهايي مختلف و در قالب جرياني نوظهور هيچ گونه خطري براي انتخابات مجلس نهم نخواهد داشت و مردم خود جريان هاي درست و نادرست را از هم تشخيص مي دهند./ج