'به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛محمدرضا واعظی پور' در این رابطه افزود: قرار است تا پایان بهمن ماه سال جاری نیز چهار استاندارد ملی دیگر نیز به مجموع استانداردهای استان اضافه شود.
وی با اشاره به اینكه در سال جاری تدوین 32 استاندارد جدید را پیشنهاد داده ایم، ابراز امیدواری كرد تا نیمه اول سال آینده این استانداردها نیز در استان به مرحله اجرا گذاشته شود.
وی اظهار داشت: در تدوین استاندارد ملی، سال گذشته استان لرستان رتبه 16 كشور را داشت اما در سال جاری به رتبه 11 ارتقا یافته است.
واعظی پور افزود: در حال حاضر حوزه صنایع غذایی در استان به طور كامل تحت كنترل است و در این خصوص هیچ مشكلی وجود ندارد.
مدیركل استاندارد و تحقیقات صنعتی لرستان گفت: اكنون بنا بر آزمایشات صورت گرفته در استان میوه ها و سبزی هایی شامل سیب، زردآلو، انگور، گشنیز، جعفری، شوید، تره، ترخون، تربچه، نعنا و پیازچه از لحاظ باقیمانده سموم و كود محصولات سالم و ارگانیكی هستند.
وی با اشاره به اینكه رتبه صدور پروانه در لرستان سال گذشته 10 بوده است، افزود: رتبه لرستان امسال به رتبه شش ارتقا یافته است./س