بررسي ها نشان مي دهند، افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد از چاي سبز استفاده كنند و همچنين افرادي كه ميگرن دارند بايد به ميزان كمي چاي سبز مصرف كنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، ناهيد برخورداري کارشناس تغذيه در يزد كاهش تري گليسيريد، كاهش فشار خون و پوسيدگي دندان را از فوايد چاي سبز برشمرد و عنوان داشت: مصرف بيش از حد كافئين كه در چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن وجود دارد در بعضي از افراد باعث علائمي مانند عصبانيت، بي خوابي و بيقراري مي‌شود.

وي با تأكيد بر اين كه مبتلايان به ميگرن بايد چاي سبز را محتاطانه مصرف کنند، ادامه داد: افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد چاي سبز استفاده كنند و افرادي كه ميگرن دارند بايد ميزان مصرف كمي داشته باشند.

اين کارشناس در خصوص طريقه دم كردن چاي سبز گفت: به ازاي هر فنجان آب يك قاشق مرباخوري چاي سبز استفاده مي شود . آب به هيچ عنوان نبايد در حال جوشيدن باشد . چاي سبز را داخل فنجان يا قوري ميريزيم و درب آنرا مي گذاريم به طوري كه روي حرارت نباشد سپس بعد از 5 دقيقه صاف کرده و مصرف مي کنيم. /عط
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار