معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی، لازمه ایجاد و افزایش نشاط اجتماعی را تعادل عوامل جسمی، روحی و روانی عنوان کرد.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی؛ دکتر علی یزدانی، معاون آموزشی و پژوهشی نظام پزشکی در آستانه برگزاری همایش سلامت و نشاط اجتماعی، گفت: سلامت نعمت بزرگی از سوی خداوند است که هر نوع چالشی سبب بهم ریختن آن می‌گردد از همین رو عوامل روانی اهمیت بسیار زیادی در حفظ این سلامت دارد آنقدر که نه تنها عدم تعادل روانی خود نوعی بیماری است بلکه استمرار آن می‌تواند موجب بروز یا تشدید بیماری‌های جسمی گردد.
وی افزود: نشاط اجتماعی نیز زمانی در وجود انسان جلوه‌گر می‌شود که عوامل روحی، روانی و جسمی در تعادل و آرامش باشند و بهم ریختن نظم هر کدام از آنها سبب اختلال دیگر عوامل و در نهایت سلامت فردی و اجتماعی می‌گردد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اضافه کرد: وجود نشاط در هر فرد نه تنها روحیه بهتری به او می‌دهد بلکه سبب می‌شود که بدن قدرت مقابله بیشتری با انواع بیماری‌ها داشته باشد. از سوی دیگر عوامل بسیاری در بوجود آمدن نشاط در انسان دخیل هستند که وجود یا فقدان آنها می‌تواند به شدت انسان را دستخوش تغییرات ایجادکننده افسردگی نماید.
وی ادامه داد: جامعه پزشکی کشور، با توجه به آگاهی کامل از مسایلی که سبب افسردگی و از دست دادن نشاط می‌شوند، پیوسته در خدمت بیماران بوده است و با درمان ضایعات و بیماری‌های جسمی، روحی و روانی نقش مؤثری در بازگرداندن نشاط به بیماران می‌تواند داشته باشد.
دکتر یزدانی، در پایان ضمن تقدیر از همایش‌های تخصصی سازمان نظام پزشکی ابراز امیدواری کرد این همایش نیز بتواند با جمع‌آوری نظرات و آرای صاحب‌نظران در ایجاد و تقویت نشاط اجتماعی اثرگذار باشد.
گفتنی است، همایش سلامت و نشاط اجتماعی، شنبه 29 بهمن‌ماه توسط سازمان نظام پزشکی و با حضور مسؤولان این سازمان و دستگاه‌های متولی حوزه سلامت و پژوهشگران و صاحب‌نظران مسایل اجتماعی و سلامت در تهران برگزار می‌شود./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار