به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر محمد صفريان، عضو مرکز تحقيقات بيوشيمي و تغذيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: براي تغيير ذائقه بايد كودك يك يا دو ساله را با غذاهاي مختلف و طعمهاي متفاوت آشنا و رژيم غذايي متنوع را براي كودك ايجاد كرد، كودك را بايد به طعمهاي چربي، نمك و ادويه كمتر عادت داد.
دکتر محمد صفريان تصريح كرد: والدين بايد به تصميمگيري كودك در مصرف غذا احترام بگذارند و به كودك اختيار عمل و قدرت انتخاب دهند تا خودش غذاي مورد علاقه خود را انتخاب كند و اين امر بيانكننده اين است كه رژيم غذايي كودك بايد از تنوع برخوردار باشد تا بتواند يك نوع را انتخاب کند.
استاديار گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد با اشاره به اينکه والدين الگو کودک در تمامي زمينه ها از جمله تغذيه هستند، خاطر نشان کرد: پدر و مادر خودشان بايد الگوي غذايي مناسبي را رعايت كنند و فرزند خود را هم به الگوي تغذيه سالم عادت دهند، آيتمهاي (مواد اوليه) غذايي كودك بايد متنوع باشند و از آيتمهاي سالم در رژيم غذايي كودك استفاده کرد كه ميوهها و سبزيها از موثرترين موارد در سلامت كودك و فرد هستند./ح