به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران/ کلامالله صفری افزود: با توجه به اینکه بیش از نیمی از جمعیت استان اردبیل را بانوان تشکیل میدهند، مراکز آموزش فنی و حرفهای خواهران در راستای حمایت از کسب و کار این قشر تشکیل شده و سالانه بیش از یکهزار نفر از بانوان مهارتهای مورد نیاز خود را در این مرکز فرا میگیرند.
وی با بیان اینکه مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران، توسعه مهارتهای بانوان در شهر اردبیل را عهدهدار است گفت: این مرکز دارای 10 کارگاه آموزشی بوده و در آن سالانه بیش از 100 نفر دورههای مهارتی را طی میکنند.
صفری افزود: کارگاه آموزشی رایانه، منبت و معرق، سفالگری، طراحی دوخت، بافندگی و کارگاه ملیلهسازی از جمله کارگاههای فعال در مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران اردبیل است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای گفت: ارائه گواهینامه و کارت مهارت بینالمللی با استاندارد جهانی به قبولشدگان، اعطای وام خوداشتغالی به دارندگان گواهینامه مهارت، به کارگیری الزامی کارگران دارنده کارت مهارت توسط پیمانکاران طبق مصوبه مجلس و دولت، اعطای تسهیلات از محل بنگاههای زود بازده به متقاضیان و جهتگیری نهایی آموزشهای فنی و حرفهای در دستیابی به اشتغال از جمله اهداف فنی و حرفهای استان است./س