دکتر پروین شاپوری، فلوشیپ لاپاراسکوپی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران افزود: جراحی چاقی به روش لاپاراسکوپی در افرادی که وزن زیاد و شاخص توده بدنی بالای 35 یا 40 داشته و بیماری زمینه ای مانند دیابت، فشار خون و چربی بالا دارند انجام می شود.
وی گفت: مزیت این عمل نسبت به جراحی های باز این است که فتخ های بعد از عمل و عفونت کمتر است، بیمار زودتر می تواند به کارهای روزمره خود ادامه دهد و زمان جراحی نیز کوتاهتر خواهد بود.
شاپوری تصریح کرد: در این جراحی معده با حجم 30 تا 50 سی سی می رسد و فرد گنجایش مصرف بیش از حد غذا را ندارد قسمتی از این جراحی نیز مربوط به محدود کردن جذب غذا می شود.
اين فلوشیپ لاپاراسکوپی اظهار کرد: این جراحی را باید افرادی انجام دهند که مبتلا به چاقی مزمن هستند./ح