اسفناج دشمن سرسخت خستگي و سرشار از مواد مغزي و عملکرد بدن را به نقطه اوج مي رساند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ميرزا علي، کارشناس تغذيه گفت: بر اساس مطالعات و يافته هاي پزشکي، خستگي و کوفتگي فقط در يک مقطع زماني کوتاه فرد را آزار نمي دهد بلکه در دراز مدت زمينه بروز بيماري هاي مختلف را فراهم مي کند.
وي افزود: تغذيه مناسب و پيروي از رژيم غذايي صحيح مي تواند از بسياري از بيماري ها و آسيب هاي روحي رواني ـ‌خستگي پيشگيري کند .
اين کارشناس گفت: اسفناج حاوي آهن ، منيزيم ، پتاسيم و ويتامين C است که به جذب آهن کمک مي کند.
وي تاکيد کرد: با بخارپز کردن اسفناج به همراه تخم مرغ مي توانيد از يک صبحانه پر انرژي و سراسر از ويتامين و ضد خستگي بهره مند شويد.
وي به اثر ضد خستگي و کوفتگي آجيل و دانه ها نيز اشاره کرد و گفت: ‌دانه هاي کدو تنبل، بادام و فندق منبع منيزيوم است که از خستگي و کوفتگي عضلات جلوگيري مي کند.
وي خاطرنشان کرد: مصرف جو دو سر نيز از پرخوري در طول روز جلوگيري مي کند و در از بين رفتن تنبلي کندي و خستگي بسيار موثر است.
ميرزا علي مصرف ماست را هم در درمان خستگي موثر دانست و گفت: ماست حاوي مقدار زيادي پروبيوتيک است که بدن را در برابر عفونت هاي بيماري زا محافظت مي کند و در رفع خستگي اثر به سزايي دارد./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار