روغن های حیوانی و نباتی جامد حاوی چربی های اشباع شده و کلسترول بالا هستند که مصرف آنها می تواند سلامتی افراد را به خطراندازد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ به گفته کارشناسان تغذیه بر خلاف باور عموم مصرفروغن های جامد و حیوانی که در دمای اتاق جامد می باشد بر سلامت فرد اثر نامطلوب دارد که در این بخش جایگزین کردن روغن های مناسب توصیه می شود.

قابل ذکر است: روغن های زیتون، هسته انگور، کلزا به علت داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای پخت و پز مناسب می باشد.

بهتر است برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردنی که دارای نقطه دود بالایی هستند و خطر سرطان زایی پائینی دارند استفاده شود.

گفتنی است: مصرف بی رویه چربی ها، افزایش سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و چاقی مفرط را به همراه دارد که با توجه به این امر مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده باید در برنامه غذایی افراد محدود شود.

به گفته کارشناسان تغذیه مصرف روغن های حیوانی برای زندگی شهرنشینی و افرادی که تحرک کافی ندارند مناسب نیست.

 

عموم افراد باید در غذاهای مصرفی خود از روغن های گیاهی و غیر اشباع استفاده کنند چراکه چربی های اشباع چربی های مفیدی نیستند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.