عادلانه ترین روش برای تقسیم کیک بین دو نفر آن است که آن کسی که برش می زند اجازه دهد شخص مقابل یکی را انتخاب کند .
در غیر اینصورت شخص اول به دو قسمت نامساوی تقسیم و بخش بزرگتر را خود بر میدارد .
این مثال نمونه روشن از تعارض منافع است .
قاضی نباید موکل یکی از طرفین باشد
دانش آموز نمیتواند خودش به خودش دیکته بگوید
یا کنترل کننده نقشه ، نباید نقشه ی خود را کنترل نماید
تعارض بمعنی رودر رویی و تعارض منافع یعنی شخصی همزمان مسئولیت در دو جایگاهی را دارد که این جایگاهها ذاتا با هم نزاع و درگیری دارند .
مسئولیت بازرس ذاتا با مسئولیت هیات مدیره در تعارض است و اینکه قانونگذار مسئولیت پیشنهاد بازرس را به هیات مدیره سپرده جای پرسش است !!
شنیده شده که شورای انتظامی سازمان استان خوزستان با احکام درجه ۴ به استقبال چند مجری متخلف خوزستان رفته است که این موضوع با خرسندی مهندسان فعال همراه شده است. اما چند نکته: -اگر تخلفات این مجری ها برای شورای انتظامی مسجل شده ، قاعدتا باید ناظر این ساختمان ها هم محکوم شود. چرا که ناظر بایستی عدم حضور مجری در کارگاه را گزارش میکرده و ترک فعل این گزارش از سوی ناظر یک تخلف است.
سلام ماده 32 قانون نظام مهندسی به صراحت گفته افرادی که وظیفه نظارتی دارند مثل اعضای شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی استان ها نباید از پروانه اشتغال خود استفاده کنن چون تعارض منافع دارند متاسفانه این قانون در سطح کشور رعایت نمیشه و مهندسان بساز بفروش و مهندسین دارای پروانه شاغل به طراحی و نظارت و اجرا وارد شورای انتظامی میشوند و بدون توجه به این ماده و جهات رد اقدام به صدور حکم میکنن البته اگر پروژه خودشون باشه حکم عدم صلاحیت میزنن ولی ایا درست قانون رعایت نشه آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی باید توسط وزارت راه شهرسازی اصلاح بشه تا این تعارض منافع ها اصلاح بشه کسی که باید به جرم مهندسین و هیئت مدیره ها رسیدگی کنه خودش نباید کار مهندسی انجام بده وگرنه تولید رانت و فساد میکنه دیگه چه کسی جرات میکنه به جرم این افراد رسیدگی کنه البته باید حقوق کافی بهشون داده بشه یا کلا خود تهران مستقل به شکایت از آنها رسیدگی کنه و بنا نباشه به آنها شکایت کرد این یک فاجعه است که از خود شخص باید به خودش شکایت کرد چون مسکوت نگه میدارد آنرا
طبق اصل ۱۴۱ قانون اساسی و ماده ۴ قانون تصدی بیش از یک شغل، کارمندان دولت از عضویت در هیات رئیسه یا هیات مدیره انواع شرکتهای خصوصی، منع شدند.
این قانون شامل دفاتر طراحی تک نفره و چند نفره و شرکتهای حقوقی مجری و ناظر و شرکتهای آزمایشگاهی و... می شود.
ارجاع خدمات طراحی و اجرا مانند نظارت به مهندسین و دریافت هزینه ها و ذخیره در نظام مهندسی و استفاده از سود آنها برای سازمان در جهت پرداخت هزینه ها به نفع مهندسین و مردمی است که قرار در نهایت از ساختمان ها استفاده کنن و طبق بند 8 ماده 15قانون نظام مهندسی مصوب مجلس و شورای نگهبان قانون اساسی است وهیچ ارگانی نمیتونه مخالفت کنه
ارجاع طراحی قانونی نیست ولی میتوان با اعمال محدودیتهایی سیستمی شبیه ارجاع را پیاده کرد. یعنی مالک به جای اینکه بتواند از بین کل طراحان انتخاب کند مثلا مجاز به انتخاب طراح از بین ۳۰ درصد دارای امتیاز بالاتر در هر زمان باشد. بدین ترتیب اگر طراح خاصی را مد نظر دارد میتواند از قبل با وی هماهنگ کند که مدتی کار نگیرد تا امتیازش کم نشود یا اینکه صبر کند که امتیاز وی بالا بیاید و مجاز به ثبت کار شود.
اعمال محدودیت اینچنین باعث میشود که کارها بین همه توزیع شود و عده معدودی طراح نتوانند کل کارها را ثبت کنند و بدین ترتیب خود به خود قیمتها بالا رفته و تعرفه هم رعایت خواهد شد.
در دولت تزویر وفساد چیزی به عنوان برنامه ریزی و آمایش سرزمینی وجود ندارد چون باید صدور پروانه اشتغال نظام مهندسی بر اساس نیاز بازار کار باشد . مثلا شهرستان بروجرد به 10 نفر مهندس مجری نیاز دارد پس آزمون نظام مهندسی به شکل رقابتی برگزار شده و از بین همه شرکت کنندگان فقط 10 نفر انتخاب شوند
چرا سازمان نظام مهندسی هیچ خروجی ندارد - ایا همه مهندسان تا لحظه مرگ و سالها پس از بازنشستگی میتوانند صحیح و سالم و با قدرت کار کنند و نظارت مطلوبی انجام دهند یا امضافروشی میکنند ؟؟
باید جلوی امضافروشی مهندسان گرفته شود - مهندسان مجری و ناظر موظف به حضور تمام وقت سرساختمان بوده ( 44 ساعت در هفته ) - اعلام حضور مهندسان سرساختمان توسط اپلیکیشن حضور و غیاب لمسی انجام شود- این دستگاه در کانکس داخل کارگاه نصب شود
همان طور که کارگران ساختمانی توسط دولت بیمه شده و مورد حمایت قرار گرفتند و در صورت اشتغال در بخش دولتی یا خصوصی سهمیه بیمه شان قطع میشود لذا مهندسان ناظر نظام مهندسی هم باید توسط دولت ( سازمان برنامه و بودجه ) بیمه شده و تحت حمایت بیمه بیکاری و بیمه درمانی قرار گیرند
سهامداران و اعضای هیات مدیره شرکت های خدمات آزمایشگاهی خاک و بتن نظام مهندسی توسط سازمان نظام مهندسی بیمه شوند ( بیمه تامین اجتماعی ) و افراد شاغل در بخش خصوصی و دولتی از عضویت در شرکت های ازمایشگاهی نظام مهندسی منع شوند
ایجاد اتحادیه مجریان ساختمانی ضروری است و باید ترتیبی اتخاذ شود که پول مجری توسط نظام مهندسی از مالکان دریافت شود تا بساط تخفیف گرفتن مالکان از مجریان متوقف شود
قانون باید اصلاح شود به جای مجریان فعلی که هیچ کاری انجام نمیدهند وپول مفت میگرند اصناف باید سازمان دهی بشوند و مجریان واقعی که همان پیمانکاران جزهستند به عنوان مجری واقعی شناسایی و سازماندهی شوند
در خصوص ارجاع كار آزمایشگاه های خاک و بتن نظام مهندسی توسط سامانه انجمن صنفي بدون دخالت فرد ، صحبت هاي اوليه با متخصص اينكار انجام شده و براي شنبه نسخه اوليه و آفلاين سامانه آماده ميشه لطفا جهت كاملتر شدن ، نقطه نظرات خودتون رو اعلام كنيد .
ساعت کاری مجریان هنوز مشخص نیست ، ۸ ساعت در روز یا ۵ ساعت در روز یا
ناشناس
۱۹:۰۵ ۲۶ مهر ۱۳۹۹
سیستم ارجاع کار نوبتی بین مجریان حقیقی و حقوقی ایجاد شود
ناشناس
۱۹:۰۶ ۲۶ مهر ۱۳۹۹
همه مجریان حقیقی و حقوقی به نوبت کار بگیرند سپس دوباره از اول صف شروع به توزیع کار شود
ناشناس
۰۶:۵۳ ۲۸ مهر ۱۳۹۹
چرا دادستان با مجریان غائب سرساختمان برخورد قانونی نمیکند ؟
ناشناس
۰۶:۵۷ ۲۸ مهر ۱۳۹۹
پیشنهاد میکنم در آزمایشگاه های خاک و بتن ، دستگاه حضور و غیاب لمسی نصب کنید ، اگر حتی یکی از مهندسان جرات داشت مدرک و پروانه خود را به این شرکت های آزمایشگاهی بفروشد
ناشناس
۱۹:۰۴ ۲۳ مهر ۱۳۹۹
حذف کردن مهندسان بازنشسته از سیستم ارجاع نظارت ساختمان
انتخاب اعضای هیات مدیره نظام مهندسی از افراد با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا
ناشناس
۱۸:۲۹ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
انتخاب بازرسان سازمان از بین مهندسان پایه ۳ و ۲
ناشناس
۱۸:۳۱ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
ایجاد سیستم ارجاع کار نوبتی بین مجریان نظام مهندسی تا هیچ مجری بیکار نماند
ناشناس
۱۶:۴۱ ۱۷ مهر ۱۳۹۹
شما مهندس هستید؟؟
دارای شغل نیستید؟
حاضرید سرپرست کارگاه یا معاون اجرایی بشوید؟؟؟
بخدا اگر حتی بتوانید انضباط ظاهری حضور وغیاب را رعایت کنید چه رسد به رسیدگی به امور فنی واداره یک کارگاه
در دولت هیچ جایگاه اجتماعی و آینده شغلی برای مهندسان ساختمان در نظر گرفته نشده . مهندسان حتی بیمه بیکاری ندارند . کمک هزینه ازدواج ندارند ، حق عایله مندی ندارند .
شکایت کیفری از مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان به سبب نقض مکرر قانون انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات.
در ماده ۲۲ این قانون جرم انگاری تعریف شده و پیشنهاد می گردد سایر مهندسان گرامی هم در استان خود عضو سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات شوند تا چنانچه درخواست شفافیت پاسخ لازم را نگرفت با پتانسیل این قانون خط شفافیت را در استانشان پیاده نمایند.
#خوزستان
#شفافیت
ابوالفضل طبرزدی
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان
چرا مدیران نظام مهندسی اغلب پیر و بازنشسته و از کارافتاده و حریص به مال دنیا و ۲۴ شغله هستند و به شکل مادام العمر به این پست و مقام ها تکیه زدند ؟؟ شما که دم از کشور اسلامی و مهد عدالت در جهان و حامی مستضعفان جهان می زنید چرا قانونی تصویب نمیکنید که هر نفر نتواند بیش از ۲ بار متوالی و غیرمتوالی در انتخابات هیات مدیره نظام مهندسی کاندید شود ؟؟ هان جواب بدین
خلاصه اینکه اگر مهندسی کار مستقیم از شهرداری در شهر شما میگیرد(به سبب عدم اتصال انلاین سامانه شهرداری و سامانه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فسادش در استان شما محتمل است)
هم جرم مالیاتی مرتکب شده هم تخلف انضباطی.
اگر مهندسی کارش را از طریق سازمان میگیرد اما میزان کمتری به مالیات اعلام می کنند(تا پیش مهندسان مشخص نشود ظرفیتش منفی شده)
هم جرم مالیاتی مرتکب شده هم تخلف انضباطی.
در این فساد هم معاون دادستان اهواز ورود کرد تبعا در شهر شما هم دادستان یا معاونش می تواند ورود کند.
همچنین برای دفع این فساد معاون دادستان ورود دیگر داشت که اتصال انلاین بین سامانه شهرداری و سامانه سازمان به استناد بند ث ماده۴۶ قانون برنامه ششم توسعه رخ دهد.
چندین مثال از ورودها هم زدم تا بحث جا بیافتد(قصد تبلیغ خودم یا معاون دادستان را نداشتم). امیدوارم در شهر خود با این روش موفقیت های بسیاری کسب بفرمائید چرا که نیاز شما به دیوان عدالت اداری اینگونه کمتر می شود.
هشتگ
#حقوق_عامه
را مطالعه بفرمائید.
خاتمه پیام
ابوالفضل طبرزدی
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان
وام بانک مسکن فقط به مهندسان مجری نظام مهندسی ساختمان پرداخت شود نه به هر بی اصل و نصب تازه به دوران رسیده ای که نه سواد دارد نه مدرک تحصیلی مرتبط نه پروانه نظام مهندسی
چرا جلوی تخفیف گرفتن مالکان از آزمایشگاه های خاک و بتن گرفته نمیشود ؟؟ چرا نظام مهندسی به امتیازآوران و مهندسان عضو آزمایشگاه ها حقوق ماهانه پرداخت نمیکند ؟؟
ناشناس
۲۱:۳۹ ۰۸ مهر ۱۳۹۹
فقط مهندسان پروانه دار نظام مهندسی وام ساخت مسکن دریافت کنند .
ناشناس
۲۱:۵۵ ۰۵ مهر ۱۳۹۹
چرا نجاری به عنوان شغل رسمی توسط قانون کار و سازمان بیمه تامین اجتماعی به رسمیت شناخته شده ولی نظارت ساختمان به عنوان شغل رسمی شناخته نشده ؟؟
وقتی دولت ناکارآمد ، مجلس سراسر رانت و فساد که نمایندگانش را با یک دنا پلاس میتوان خرید ، نتیجه این میشود که امضافروشی و پروانه فروشی و مدرک فروشی در نظام مهندسی رواج می یابد ، چگونه است که یک کارخانه چیپس سازی با ۱۶ نفر پرسنل برای کنترل حضور و غیاب کارگران و مهندسان خود دستگاه حضور و غیاب لمسی و چهره ای نصب میکند ولی نظام مهندسی با ۵۹۰ هزار عضو نمیتواند حضور یا عدم حضو مهندسان خود سرساختمان را کنترل کند . ؟؟
چرا توزیع کار بین شرکت های مجری حقوقی و مجریان حقیقی با رانت و فساد و بی عدالتی همراه است ؟؟ چرا سیستم ارجاع کار نوبتی بین مجریان حقیقی و حقوقی ایجاد نمیشود ؟؟
چرا توزیع کار بین شرکت های مجری حقوقی و مجریان حقیقی با رانت و فساد و بی عدالتی همراه است ؟؟ چرا سیستم ارجاع کار نوبتی بین مجریان حقیقی و حقوقی ایجاد نمیشود ؟؟
دستگاه حسگر اثر انگشت ( فینگر پرینت ) در دفاتر طراحی و آزمایشگاه های نظام مهندسی نصب شود.
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
ایجاد بیمه تکمیلی مهندسان
ناشناس
۱۸:۲۵ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹
نوع درخواست
اعلام
دستگاه اجرائی
وزارت راه و شهرسازي
شرح
سلام برابر مواد 15و 32 قانون نظام مهندسی هیئت مدیره های نظام مهندسی چون وظیفه نظارتی دارند نباید از پروانه اشتغال خود استفاده کنند ولی این افراد تمام قدرت خود رو به کار میگیرند که بیان در هیئت مدیره و پروژه های بزرگ رو بگیرن که برابر مواد 40 قانون نظام مهندسی و ماده 576 قانون مجازات اسلامی جرم کیفری می باشد و شما وزیر محترم باید طبق ماده 35 قانون نظام مهندسی به عنوان ناظر عالیه این هیئت مدیره ها رو منحل بفرمایید وگرنه طی 2هفته آینده این موارد از طریق دادسرای کارکنان دولت به عنوان عدم اجرای قوانین طبق ماده 576 و به علت نقض حقوق قانونی ما مهندسین بابت ظلمی که هیئت مدیره ها به ما میکنند از شما شکایت کیفری خواهیم کرد تا به مجازات 5 سال انفصال خدمت و 3 سال زندان و 79 ضربه شلاق آن محکوم شوید شما طی چند سال ریاست خود نه سامانه ارجاع نظارت کشور و صدور پروانه را راه اندازی نمودید و نه آیین نامه شورای انتظامی را اصلاح نمودید چون هر شکایتی از هیئت مدیره مینماییم بایگانی میشه و اصولا باید استان دیگری به شکایت های یک استان از هیئت مدیره رسیدگی نماید تا مستقل باشد و حقوق بگیر نباشند و رسیدگی فوری و از طریق سامانه ثنا قوه قضائیه باشد تا رسید بابت ارسال شکایت به شاکی تحویل شود و شکایات ارسال ما به وزارت خانه شما از طریق سایت یاپست هم بایگانی شده اند و رسیدگی نمیشود لذا راهی نمیماند شما رو به دادسرای کارکنان دولت بکشیم بدیهی است همان طور آخوندی از کشور فرار کرد شما هم سرنوشت بهتری نخواهید داشت اگر بخواهید راه وی را دنبال کنید
و از همه جالبترش ايين نامه اخلاق حرفه اي و تعارض منافعش بود كه خود ايشون و رفقاي مسئولش نه تنها خودشون رو مقيد به رعايت اخلاق اعم از حرفه اي يا غير حرفه اي نميدونستند بلكه خودشون در عين حال با توجه به مشاغلي كه داشتن بزرگترين متهمين تعارض منافع بودن ....
عباس احمد اخوندي خودش و فرزندانش و مشاورانش شركت هاي ساختماني و راهسازي داشتن و در عين حال وزير راه و شهرسازي بود و منوچهر شيباني اصل از طرفي در نقش مديركل توسعه مهندسي وزارتخونه با حكم مظاهريان و چراغ سبز اخوندي ناظر بر عملكرد مهندسين و هيات مديره ها ؛ در نقش مدعي العموم بود و از طرفي با حكم مستقيم عباس خان احمد اخوندي در نقش عضو شوراي انتظامي كشور در مقام قاضي و رسيدگي كننده به شكايات مدعي العموم بود كه باز هم خودش بود ...
از باب خود گويي و خود خندي ....
عجب مرد هنرمندي ؟؟؟؟
عباس اخوندي و شيباني اصل چنين موجودات عجيبي بودند و در همان حال نيز ايين نامه اخلاق و تعارض منافع هم مينوشتند ... و در تريبون هاي عمومي به ان افتخار هم ميكردند ...
شرم را باید بازنشسته ای کند که از یکجا بازنشستگی میگیرد، در یکجای دیگر مجدد دعوت بکار میشود و در محلی که بازنشسته شده فرزند و نوه و ایل و تبارش را با چک و چانه استخدام میکند و در نظام مهندسی به دنبال رتق و فتق امور مالی خویش است و غالبا در لباس هیئت مدیره و ... حقوق میلیونی برای خود تعیین میکند یا در بهترین حالت در قامت ناظر به دلیل کهولت سن و زانو درد نمیتواند خود را از چهارتا پله بالا بکشد ولی از عالم و آدم شاکی است.
نظام مهندسی کمک خرج نیست و این بدعت خبیثه به حول و قوه الهی برای بازنشستگان در وهله اول با همت مجلسیان محترم به پایان خواهد رسید و این عزیزان انشاالله از وجود و معلومات خود جوانان را در عرصه های دیگری همچون تالیف، ترجمه و ویرایش کتاب بهره خواهند رساند.
طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان
نماینده مردم نجفآباد در مجلس گفت: طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان در مجلس تدوین و پس از جمعآوری امضا برای اعلام وصول و رسیدگی به هیأت رئیسه تقدیم شد.
ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: متن طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان تهیه و پس از جمعآوری امضا برای اعلام وصول و رسیدگی به هیأت رئیسه تقدیم شد.
متن طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان به شرح زیر است:
ماده واحده
صدور و تمدید هر نوع مجوز یا پروانه اشتغال به کار وکالت، کارشناسی از قبیل کارشناسان رسمی دادگستری، نظام مهندسی، خدمات مشاوره، ترخیصکاری و خدمات گمرکی، ازدواج و طلاق، امور اتباع بیگانه، تعویض پلاک، صدور گواهینامه، حج و زیارت، قرارداد برونسپاری، انواع داروخانهها و مراکز درمانی، خدمات انتظامی و قضایی و سایر عناوین مشابه برای افراد حقیقی و حقوقی که هریک از اعضای آن در هریک از صندوقهای بیمه حقوق و یا مستمری دریافت میکنند یا در هریک از آنها عضو هستند ممنوع است.
تبصره: کسانی که قبلاً مجوز و یا پروانه دریافت کردهاند باید تا یکسال بعد از این قانون، با افراد دارای صلاحیت جایگزین گردند.
در دولت تزویر و فساد چیزی به عنوان مهندس شاغل تمام وقت در نظام مهندسی وجود ندارد ، شخصی که مدیرعامل شرکت آزمایشگاه خاک و بتن نظام مهندسی است ولی حتی یک ساعت در روز در شرکت آزمایشگاهی حضور ندارد
عادلانه ترین روش برای تقسیم کیک بین دو نفر آن است که آن کسی که برش می زند اجازه دهد شخص مقابل یکی را انتخاب کند .
در غیر اینصورت شخص اول به دو قسمت نامساوی تقسیم و بخش بزرگتر را خود بر میدارد .
این مثال نمونه روشن از تعارض منافع است .
قاضی نباید موکل یکی از طرفین باشد
دانش آموز نمیتواند خودش به خودش دیکته بگوید
یا کنترل کننده نقشه ، نباید نقشه ی خود را کنترل نماید
تعارض بمعنی رودر رویی و تعارض منافع یعنی شخصی همزمان مسئولیت در دو جایگاهی را دارد که این جایگاهها ذاتا با هم نزاع و درگیری دارند .
مسئولیت بازرس ذاتا با مسئولیت هیات مدیره در تعارض است و اینکه قانونگذار مسئولیت پیشنهاد بازرس را به هیات مدیره سپرده جای پرسش است !!
⭕️ سازمان نظام مهندسی کدام استان کنترل میکند که محل زندگی عضوش از استان خارج شده یا خیر!!
⭕️ سازمان نظام مهندسی کدام استان از بیمه تأمین اجتماعی اعضایش استعلام میگره برای افزایش 25 درصد ظرفیت اشتغال اعضای فاقد شغل!
این قانون شامل دفاتر طراحی تک نفره و چند نفره و شرکتهای حقوقی مجری و ناظر و شرکتهای آزمایشگاهی و... می شود.
اعمال محدودیت اینچنین باعث میشود که کارها بین همه توزیع شود و عده معدودی طراح نتوانند کل کارها را ثبت کنند و بدین ترتیب خود به خود قیمتها بالا رفته و تعرفه هم رعایت خواهد شد.
دارای شغل نیستید؟
حاضرید سرپرست کارگاه یا معاون اجرایی بشوید؟؟؟
بخدا اگر حتی بتوانید انضباط ظاهری حضور وغیاب را رعایت کنید چه رسد به رسیدگی به امور فنی واداره یک کارگاه
در ماده ۲۲ این قانون جرم انگاری تعریف شده و پیشنهاد می گردد سایر مهندسان گرامی هم در استان خود عضو سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات شوند تا چنانچه درخواست شفافیت پاسخ لازم را نگرفت با پتانسیل این قانون خط شفافیت را در استانشان پیاده نمایند.
#خوزستان
#شفافیت
ابوالفضل طبرزدی
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان
به گزارش «نماینده» محسن دهنوی عضو هیأت رئیسه مجلس طرحهای اعلام وصول مجلس را به شرح زیر اعلام کرد:
۱. طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلان و بازنشستگان
۲. اصلاح قانون نحوه اجرای اصل نودم قانون اساسی جمهوری اسلامی مصوب سال ۱۳۶۵
۳. اصلاح قانون تشکیل سازمان روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی
هم جرم مالیاتی مرتکب شده هم تخلف انضباطی.
اگر مهندسی کارش را از طریق سازمان میگیرد اما میزان کمتری به مالیات اعلام می کنند(تا پیش مهندسان مشخص نشود ظرفیتش منفی شده)
هم جرم مالیاتی مرتکب شده هم تخلف انضباطی.
در این فساد هم معاون دادستان اهواز ورود کرد تبعا در شهر شما هم دادستان یا معاونش می تواند ورود کند.
همچنین برای دفع این فساد معاون دادستان ورود دیگر داشت که اتصال انلاین بین سامانه شهرداری و سامانه سازمان به استناد بند ث ماده۴۶ قانون برنامه ششم توسعه رخ دهد.
چندین مثال از ورودها هم زدم تا بحث جا بیافتد(قصد تبلیغ خودم یا معاون دادستان را نداشتم). امیدوارم در شهر خود با این روش موفقیت های بسیاری کسب بفرمائید چرا که نیاز شما به دیوان عدالت اداری اینگونه کمتر می شود.
هشتگ
#حقوق_عامه
را مطالعه بفرمائید.
خاتمه پیام
ابوالفضل طبرزدی
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان
اعلام
دستگاه اجرائی
وزارت راه و شهرسازي
شرح
سلام برابر مواد 15و 32 قانون نظام مهندسی هیئت مدیره های نظام مهندسی چون وظیفه نظارتی دارند نباید از پروانه اشتغال خود استفاده کنند ولی این افراد تمام قدرت خود رو به کار میگیرند که بیان در هیئت مدیره و پروژه های بزرگ رو بگیرن که برابر مواد 40 قانون نظام مهندسی و ماده 576 قانون مجازات اسلامی جرم کیفری می باشد و شما وزیر محترم باید طبق ماده 35 قانون نظام مهندسی به عنوان ناظر عالیه این هیئت مدیره ها رو منحل بفرمایید وگرنه طی 2هفته آینده این موارد از طریق دادسرای کارکنان دولت به عنوان عدم اجرای قوانین طبق ماده 576 و به علت نقض حقوق قانونی ما مهندسین بابت ظلمی که هیئت مدیره ها به ما میکنند از شما شکایت کیفری خواهیم کرد تا به مجازات 5 سال انفصال خدمت و 3 سال زندان و 79 ضربه شلاق آن محکوم شوید شما طی چند سال ریاست خود نه سامانه ارجاع نظارت کشور و صدور پروانه را راه اندازی نمودید و نه آیین نامه شورای انتظامی را اصلاح نمودید چون هر شکایتی از هیئت مدیره مینماییم بایگانی میشه و اصولا باید استان دیگری به شکایت های یک استان از هیئت مدیره رسیدگی نماید تا مستقل باشد و حقوق بگیر نباشند و رسیدگی فوری و از طریق سامانه ثنا قوه قضائیه باشد تا رسید بابت ارسال شکایت به شاکی تحویل شود و شکایات ارسال ما به وزارت خانه شما از طریق سایت یاپست هم بایگانی شده اند و رسیدگی نمیشود لذا راهی نمیماند شما رو به دادسرای کارکنان دولت بکشیم بدیهی است همان طور آخوندی از کشور فرار کرد شما هم سرنوشت بهتری نخواهید داشت اگر بخواهید راه وی را دنبال کنید
عباس احمد اخوندي خودش و فرزندانش و مشاورانش شركت هاي ساختماني و راهسازي داشتن و در عين حال وزير راه و شهرسازي بود و منوچهر شيباني اصل از طرفي در نقش مديركل توسعه مهندسي وزارتخونه با حكم مظاهريان و چراغ سبز اخوندي ناظر بر عملكرد مهندسين و هيات مديره ها ؛ در نقش مدعي العموم بود و از طرفي با حكم مستقيم عباس خان احمد اخوندي در نقش عضو شوراي انتظامي كشور در مقام قاضي و رسيدگي كننده به شكايات مدعي العموم بود كه باز هم خودش بود ...
از باب خود گويي و خود خندي ....
عجب مرد هنرمندي ؟؟؟؟
عباس اخوندي و شيباني اصل چنين موجودات عجيبي بودند و در همان حال نيز ايين نامه اخلاق و تعارض منافع هم مينوشتند ... و در تريبون هاي عمومي به ان افتخار هم ميكردند ...
نظام مهندسی کمک خرج نیست و این بدعت خبیثه به حول و قوه الهی برای بازنشستگان در وهله اول با همت مجلسیان محترم به پایان خواهد رسید و این عزیزان انشاالله از وجود و معلومات خود جوانان را در عرصه های دیگری همچون تالیف، ترجمه و ویرایش کتاب بهره خواهند رساند.
باقی بقایت✋
نماینده مردم نجفآباد در مجلس گفت: طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان در مجلس تدوین و پس از جمعآوری امضا برای اعلام وصول و رسیدگی به هیأت رئیسه تقدیم شد.
ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: متن طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان تهیه و پس از جمعآوری امضا برای اعلام وصول و رسیدگی به هیأت رئیسه تقدیم شد.
متن طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان به شرح زیر است:
ماده واحده
صدور و تمدید هر نوع مجوز یا پروانه اشتغال به کار وکالت، کارشناسی از قبیل کارشناسان رسمی دادگستری، نظام مهندسی، خدمات مشاوره، ترخیصکاری و خدمات گمرکی، ازدواج و طلاق، امور اتباع بیگانه، تعویض پلاک، صدور گواهینامه، حج و زیارت، قرارداد برونسپاری، انواع داروخانهها و مراکز درمانی، خدمات انتظامی و قضایی و سایر عناوین مشابه برای افراد حقیقی و حقوقی که هریک از اعضای آن در هریک از صندوقهای بیمه حقوق و یا مستمری دریافت میکنند یا در هریک از آنها عضو هستند ممنوع است.
تبصره: کسانی که قبلاً مجوز و یا پروانه دریافت کردهاند باید تا یکسال بعد از این قانون، با افراد دارای صلاحیت جایگزین گردند.