یه عمر خوردیم کسی نگفت سرطان میاره فقط گفتند عروسیت بارون میباره. ماکه نفهمیدیم چون نه بغرون باریده نه دیدیم کسی سرطان بگیره راست میگید همت کنید سیگارجمع کنید آخه یه ذره ته دیگ چیکار داره باآدم
اکثر مادران ؛ فقط به فکر جلب رضایت فرزندان ، با لذیذ کردن غذا هستند ، لذا کمتر نکات بهداشتی و ایمنی را رعایت می کنند ! خواهشمندیم از این نوع هشدارهای مختصر و مفید کاربردی ، بیشتر منتشر کنید !
خبر ته دیگ اینهمه کامنت و لایک داشته باشه نشونه اینه سرگرمی بسیار سالم برای جوانان در فضای مجازی ملی داریم ... خدایا این تفریحات مهیج رو از ما نگیر!
آمار ته دیگ خورای حرفه ای؟
ته دیگ نخورده بودی الان ۷۶ ساله بودی بجای ۳۸ ساله
ته دیگ عمر آدمو نصف میکنه
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۶ آذر ۱۳۹۸
والا
ناشناس
۱۷:۳۶ ۰۶ آذر ۱۳۹۸
ته دیگ خیلی خوشمزه است منم زیاد میخورم
اما برای همه کس خطرناک نیست
من کارگر بنایی هستم کار سنگین میکنم و اگر سنگ هم بخورم معده ام اونو هضم میکنه
اما ادمهایی که تحرک ندارن اگه بخورن درازمدت مریض میشن
مثل سیگار که همه کس سرطان نمیگیره هست
ناشناس
۱۳:۰۷ ۰۶ آذر ۱۳۹۸
راست می گن خدایی تصویر این ته دیگهای خوشگل اشتها آور را گذاشتین بعد میگین ته دیگ نخورید درضمن نظرات کاربراتون خیلی با مزه بودیه کم خندیدیم.ممنون
من به این نتیجه رسیدم دکترا و کارشناسای تغذیه و همین عطاری ها که جدیدا دوباره مد شدن فقط به جیب خودشون فکر میکنن نه سلامت مردم و این چیزا رو تحویل ملت میدن که بگن ما به فکر شما هستیم
واقعا ایی دروغوو که می گی راسن پدر بزرگ و مادر بزرگ من هر روز ته دیگ میخوردن و نوشابه گاز دار و سیبزمینی سرخ کرده و فست فود هر آنچه شما متخصصین و پزشکان و کارشناسان تغذیه خوردنش رو ممنوع کردیت که میگیت باعث هزاران درد و مرض و سرطانه می خوردن و بخاطر همین ته دیگ و تمامی غذاهای ممنوعه از طرف شما در سن 100 سالگی جوان مرگ شدن از دنیا رفتن اگه می دونستند که نباید بخورن تا الان 170 ساله بودن و اصلا نمی مردن .
کاش مینوشتین که اگر خوردین کنارش سعی کنید مواد ضد سرطان قوی مثل سیر و کلم بروکلی و زردچوبه + فلفل و... بخورین که تا حد زیادی اثر بد ته دیگ رو خنثی کنه زیادم خودتونو نترسونید فقط حتما مراعات کنین
اگر با روغن زیتون یا کانولا یا کنجد ته دیگ درست کنیم و نسوزد بعید می دانم اشکال بهداشتی و هوارض داشته باشد.ولی اگر بسوزه و سیاه بشه کربن داره و سرطان زاست .
به قول دانشمندان قدیمی سم بخور ولی با اشتها و با شادی بخور هیچیت نمیشه ، الانم ما اگر شاد باشیم سیستم ایمنی بدنمون میره بالا و هیچ چیز تاثیر منفی روی بدنمون نداره ، ته دیگ ها دوست داشتنی و شادی آور هستن ، تا پندانه پزشکی دیگر بدرود.
نکنيد آقا با روحو روان ما بازي نکنيد لدفن!
کاش نمیگفتین حداقل موقع ته دیگ خوردن عذاب وجدان نمی گرفتیم.......
به نظر که خیلی خوشمزست!
من یکی که واقعن نمیتونم!
یه چیزی بخورید که منفعت داشته باشه نه ضرر
آمار ته دیگ خورای حرفه ای؟
ضرب المثل ایرانی: من می گم غذا ندارم بخورم تو می گی پیاز بخور اشتهات باز شه!!!
خواهشا ته دیگو دیگه گرون نکنین :((
ته دیگسیب زمینی عشقه عشق.مخصوصا اگه کنجدی هم باشه.
اصلا غذا بدون ته دیگ نمیشه
ته دیگ عمر آدمو نصف میکنه
اما برای همه کس خطرناک نیست
من کارگر بنایی هستم کار سنگین میکنم و اگر سنگ هم بخورم معده ام اونو هضم میکنه
اما ادمهایی که تحرک ندارن اگه بخورن درازمدت مریض میشن
مثل سیگار که همه کس سرطان نمیگیره هست
من نمیخورم
پس بیخیال
و البته تا خدا نخواد هیچی نمیشه...
اگر با روغن زیتون یا کانولا یا کنجد ته دیگ درست کنیم و نسوزد بعید می دانم اشکال بهداشتی و هوارض داشته باشد.ولی اگر بسوزه و سیاه بشه کربن داره و سرطان زاست .
زکات عقل ، تحمل نادانان است .