این دولت حتی نتوانسته فرصت های شغلی را به طور یکسان و عادلانه بین مهندسان توزیع کند . به طوریکه ظرفیت اشتغال مهندس ناظر پایه ۳ ، هشت هزار متر کار در سال است ولی یک ناظر مثلا ۲۰۰۰ متر کار میگیرد یک ناظر ۳۰۰ متر کار و یک ناظر هیچی کار نمیگیرد . ولی با کاهش ظرفیت اشتغال نظارت از ۸۰۰۰ متر به ۱۰۰۰ متر قطعا هر مهندس ناظر سالی یک کار میگیرد و هیچ مهندسی بیکار نمی ماند .
هزاران پروژه عمرانی ناتمام که بلاتکلیف رها شده و دولت حتی ۱ پروژه نیمه تمام را به سرمایه گذاران معرفی نکرده
ناشناس
۱۳:۵۰ ۰۴ آذر ۱۳۹۷
اقتصاد کشور در حال متلاشی شدن است و به علت افزایش قیمت دلار از ۳۸۰۰ به ۱۴۰۰۰ تومن و گرانی اجناس و کاهش قدرت خرید مردم، متاسفانه کارخانه ها یکی پس از دیگری ورشکسته و تعطیل میشوند و بر تعداد بیکاران افزوده میشود و این دولت حتی نتوانسته برای مهندسان پروانه دار شغل ایجاد کند .
ناشناس
۱۹:۴۷ ۰۸ آذر ۱۳۹۷
باید مجری ذیصلاح در ساخت و سازهای شهری اجباری شود .
ناشناس
۱۲:۰۸ ۰۳ آذر ۱۳۹۷
دو بانده کردن محور الیگودرز، خمین ، محلات ، دلیجان که یکی از محورهای پرتردد و حادثه ساز استان مرکزی است در دستور کار قرار دارد.
باید افرادی وارد شورای شهر و شهرداری شوند که فارغ از اعتقاداتشان ، تخصص در زمینه عمران و مدیریت شهری داشته باشند . چرا فرزند پاسدار عقیلی با مدرک الهیات!!!! سرپرست کارگاه در پروژه عمرانی پل میدان شریعتی اراک شده که پیمانکار آن قرارگاه خاتم الانبیا سپاه است . و اساسا چرا پروژه های شهرداری بدون مناقصه بدون زمان بندی اتمام پروژه ، واگذار میشود .
ه عنوان ناظر پروژه احداث پل میدان شریعتی اراک مشغول به کار شود پس مهندس عمران با مدرک فوق لیسانس که هیچ پارتی و آشنایی ندارد باید بیکار باشد یا نهایتا سوپرمارکت بزند .
ناشناس
۱۲:۱۶ ۰۳ آذر ۱۳۹۷
رتبه بندی مشاغل در سازمان نظام مهندسی وجود ندارد . چرا افرادی با رشته های تحصیلی غیرمرتبط وارد صنعت ساخت و ساز و پروژه های عمرانی شدند . چرا خرید و فروش مدرک مهندسی در شرکتهای پیمانکاری با گرید ۵ ابنیه و راه و باند به وفور یافت میشود .
ناشناس
۱۱:۳۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۷
ساخت تقاطع غیر هم سطح ( روگذر سنجان اراک) توسط جهادنصر ۴ ساله که نیمه تمام رها شده و حالا بعد ۴ سال شورای شهر اراک به این نتیجه رسیده که ساخت پل سنجان هیچ صرفه اقتصادی ندارد و باید این پل جمع آوری شده و زیرگذر احداث شود .
مهندسی که بیمه تامین اجتماعی برای بازنشستگی نداشته باشد باید تا آخر عمر کار کند و امضافروشی کند تا هزینه زندگی و معیشت خود را تامین کند ولی سازمان نظام مهندسی میتوانست با بیمه کردن مهندسان این دغدغه معیشتی آنها را برطرف کند .
تمام مناقصات باید در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ثبت شود . (ستاد ) . متاسفانه مناقصات دهیاری ها و بخشداری ها و سازمان همیاری شهرداری ها و جهاد نصر و جهاد خانه سازی و .... در این سامانه ثبت نمیشود .
اگر مهندسین اخلاق حرفه ای را رعایت کنند و تخفیف خارج از چارجوب ندهند.هیچ مالک یا سازنده ای جرات پیشنهاد برگشت بخشی از حق الزحمه را نخواهد داشت. به حقوق همکاران احترام بگذاریم و از تخفیف خودداری کنیم.
اگر مهندسین اخلاق حرفه ای را رعایت کنند و تخفیف خارج از چارجوب ندهند.هیچ مالک یا سازنده ای جرات پیشنهاد برگشت بخشی از حق الزحمه را نخواهد داشت. به حقوق همکاران احترام بگذاریم و از تخفیف خودداری کنیم.
مهاجرانی خاطرنشان کرد: امسال بودجه سازمان در حدود 61 میلیارد تومان تامین شد وبا چند شرکت سرمایه گذار داخلی و یک سرمایه گذار چینی هم مذاکره شده که منتظر عقد قراداد هستیم. و همچنین سه نوبت هم آگهی فراخوان جذب سرمایهگذار تدارک دیده شده است
باسلام و احترام، يك سوال!
مهندسين عزيزي كه در گذشته بدون آزمون پروانه گرفتند و درحال حاضر هم هيچ اشرافي به مباحث مقررات ملي ندارند چگونه طراحي و نظارت را انجام مي دهند؟!
متاسفانه عده اي از همين افراد پاي خود را روي گردن مهندسين پايه ٣ كه با تلاش بسيار و مطالعه مباحث مقررات ملي و كلي منابع ديگر موفق به گرفتن پروانه شده اند گذاشته اند... حال كه بعد از ٤ سال انتظار باز با گذراندن دوره و موفقيت در آزمون به پايه ٢ مشرف مي شوند متوجه مي شوند باز هم درجا مي زنند و مانند ابتداي دوره اخذ پروانه اشتغال بايد كار كنند(البته اگر كاري به آنان برسد)
به گفته سرپرست اورژانس کشور : دقایقی پیش یک دستگاه کابین آسانسور در یکی از برج های مجاور دریاچه چیتگر سقوط کرد و چهار نفر از ساکنان این ساختمان در دم جان باختند.
✔️ بر اساس مطالب، محاسبات و مستندات ارسالی اخیر کانال صدای معمار به شرط پذیرش مفاد نظامنامه مالی و معاملاتی سازمان های مهندسی ساختمان توسط این سازمان که از سوی شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان ابلاغ شده است، با توجه به عملکرد بسیاری از سازمان های مهندسی ساختمان با ابهاماتی به شرح ذیل مواجه می شویم:
1⃣ آیا منابع درآمدی سازمان های مهندسی ساختمان مطابق روال سالهای قبل برای سال ۱۳۹۷ محقق می شود... بالاخص با ممنوعیت اعلامی در زمینه دریافت ۵ درصد ؟؟؟
2⃣ اگر فرض کنیم منابع درآمدی محقق نخواهد شد، چگونه می توان پذیرفت هزینه های جاری بسیاری از سازمان ها در مقایسه با ادوار گذشته کاهش پیدا نکرده است!!! آیا این روش به ورشستگی سازمان منتهی نمی گردد؟؟؟
3⃣ آیا روسای سازمان های مهندسی ساختمان، هیات رئیسه، مدیران، مسئولین دفاتر نمایندگی به حد نصاب های تعیین شده برای خرید کالا یا خدمات پایبند هستند؟؟؟ آیا هیات مدیره سازمان های مهندسی ساختمان در این زمینه تفویض اختیار نموده اند؟؟؟
4⃣ آیا روئسای سازمان های مهندسی ساختمان، خزانه داران و مدیران مالی سازمان های مهندسی ساختمان از مفاد نظامنامه مالی و معاملاتی سازمان های مهندسی ساختمان و تعاریف مربوط به سقف پذیرش تعهدات یا خرید کالا و خدمات اطلاعی دارند؟؟؟
5⃣ آیا پذیرش تعهد پرداخت حقوق و مزایای پرسنل مازاد بر نیاز برخی سازمان های مهندسی ساختمان در حالی که منابع درآمدی نسبت به سالهای قبل کاهش چشمگیری پیدا نموده است، منطقی به نظر می رسد؟؟؟
6⃣ آیا کلیه اعضای هیات مدیره سازمان های مهندسی ساختمان استانها به صورت کامل در جریان وقایع مالی سازمان اعم از دریافتها، پرداختها، تعهدات و سقف های مجاز تعیین شده قرار دارند؟؟؟
7⃣ چگونه می توان پذیرفت در برخی سازمان های مهندسی مبالغ هنگفت چند صد میلیونی یا چند میلیاردی که مطابق تعاریف ارائه شده مبالغ آنها بالاتر از حد معاملات کلان قرار می گیرد به راحتی آب خوردن از حسابی به حساب دیگر، مربوط به اشخاص ثالث جا به جا شود؟؟؟
✔️ در یک سازمان اختلاسی بیش از ۷ میلیارد تومان رخ می دهد!!!
✔️ در سازمان دیگری پیش از برگزاری انتخابات شورای مرکزی اخیر رقمی حدود دویست میلیون تومان هزینه پذیرایی و هتل محل اقامت اعضای هیات مدیره سازمان های مهندسی ساختمان استانها می شود تا شرایط برای انتخاب یک نفر از اعضای هیات مدیره سازمان این استان در شورای مرکزی فراهم شود!!! که شدند!!!
با توجه به بالا رفتن تورم و چندبرابر شدن قیمت کالاها و خدمات ، پیشنهاد میکنم تعرفه نظارت ۳ برابر شود. افزایش ۸۰٪ هم عملا بی ثمر میباشد. اگه واقع گرا باشیم حداقل باید ۳ برابر تعرفه پارسال حق الزحمه دریافت کنیم
دوستان عزیز ، چندی قبل پیشنهاد شد در هر استان میزان دریافتی اعضای هیات مدیره اصلی و علی البدل و بازرسین بابت شرکت در جلسات و ماموریت ها و کمیسیون ها توسط اعضا از هیات مدیره ها مطالبه شود و لیست مستند دریافتی ها منتشر گردد
مسئولان برای جذب نقدینگی باید اوراق مشارکت بفروشد و پروژه های عمرانی ناتمام به بخش خصوصی واگذار شوند . تعریض جاده شازند ازنا به ۱۷۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت نیاز دارد . ساخت راه آهن خمین اصفهان به ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت نیاز دارد .
متاسفانه بسیاری از مهندسان ناظر و مجری بیکار شدند و با حذف سیستم ارجاع کار نوبتی ، بساط تخفیف گرفتن مالکان از مهندسان رواج پیدا کرد و شان و منزلت مهندسان تنزل یافت . بسیاری از شرکت های عمرانی و راهسازی به علت عدم دریافت مطالبات خود از دولت ، ورشکسته شدند و هیچ اقدام موثری برای اصلاح قانون نظام مهندسی انجام نشده
تمام فکر و ذکر دولت شده پرداخت حقوق کارمندانش و بقیه مردم به حال خود رها شدند . ابتدای هر سال افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان دولت به تصویب رسیده و اعلام میشود ولی بعد از گذشت ۵ ماه از سال ۹۷ هنوز افزایش تعرفه های نظارت و اجرای نظام مهندسی ابلاغ نشده
بازرس ها در نهاد های صنفی و شرکت های سهامی ذاتاً موظف است بر رسد عملکرد مدیران و اوضاع سازمان و شرکت و گزارش دادن آن و در ادامه درخواست جهت تشکیل مجمع جهت دادن گزارش با اعضاء (صاحبان اصلی سازمان صنفی یا شرکت )
تصمیم نهایی را صاحبان اصلی ( اعضاء) در مجمع خواهند گرفت
الان یک فارغ التحصیل دختر با مدرک کارشناسی بهداشت حرفه ای که طرح ۲ ساله خود را در بیمارستان امیرکبیر میگذراند برجی ۴ میلیون تومان حقوق میگیرد ولی یک مهندس عمران با مدرک کارشناسی ارشد و ناظر ساختمان با ۶ سال سابقه باید بیکار باشد . بعد همین دختر وقتی طرح ۲ ساله خود را به اتمام رساند و در خانه نشست دیگر به هیچ خواستگاری جواب مثبت نمیدهد چون توقع اش بالا رفته و به کمتر از ۴ میلیون تومان حقوق شوهر در ماه راضی نیست . به همین علت میگویند کار کردن خانم ها مثل سم ازدواج و زندگی مشترک است .
هزاران طرح راهسازی و ریلی ناتمام نیازمند جذب سرمایه گذار هستند و اغلب مهندسان حاضر هستند به شرط اشتغال در همین پروژه ها سرمایه گذاری کنند مثلا ۲ خطه کردن و برقی کردن راه آهن اراک قم تهران با فروش اوراق صکوک و اوراق خزانه اسلامی و اوراق مشارکت در بورس محقق میشود . یا ساخت راه آهن اراک خمین اصفهان باعث کاهش زمان سفر بین دو استان میشود
مسئولان تمام فکر و ذکر خود را به پرداخت حقوق های نجومی و کارانه های نجومی به پزشکان بیمارستانی معطوف کردن و جامعه مهندسین کشور را به حال خود رها کردن . به طوری که الان اغلب مهندسان ناظر و مجری نظام مهندسی بیکار هستند و به مسافرکشی و اسنپ و سوپر مارکتی و نگهبانی منازل روی آوردند
با سلام خدمت مهندسین محترم خبرهایی رسیده در مورد افزایش 20 درصدی تعرفه سال 97 نظام مهندسی ساختمان اما متاسفانه بعد از گذشت حدود 6ماه حیاتی برای صنعت ساختمان چه دلیلی دارد که به طور رسمی اعلام نمیشود و کارفرمایان به این شکل از من و شمای مهندس سوءاستفاده می کنند آن هم دقیقا در زمانی که همه چیز گران شده و نرخ تورم بیداد میکند دوستان این عدم اتحاد چه بلایی که به سر من و شما نمی آورد مطمئن باشید اگر افزایش تعرفه را در صنف پزشکان اعلام نمی شد مملکت رو پزشکان قفل می کردند از همه شما عزیزان خواهشمندم نسبت به این مهم هر کس به اندازه توانش اقدام نماید .
جلوس نماینده مجلس در جایگاه ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، مصداق بارز تکفل همزمان منافع متعارض و نمونه آشکار نقض مقررات انتظامی سازمان نظام مهندسی و نظامنامه اخلاق حرفه ای است .
اشتغال جدیدی وجود ندارد .یک عده از دوستان بهره مند از رانت که امضای پروژه های بالای 10000 متر را می زنند اون شرکتها را در اختیار گرفته و بقیه مهندسین باید نظاره گر باشند و دیگه مجمعمی هم برای اعتراض وجود نخوااد داشت.
چرا باید قیمت خدمات مهندسی برای ساختمانی که به طور مثال در سجاد مشهد ساخته میشود و به قیمت متر مربعی 15 میلیون به فروش میرسد باید با یک ساختمان که در حومه شهر ساخته میشود ،یکی باشد ؟؟؟؟
وجالبه همین مالکانی که خیلیاشون حاضرنیستندحق مهندسینی که تاآخرمسئولیت دارن رو طبق تعرفه بدن، به بنگاه داربیسوادی که هیچ مسئولیتی هم نداره چندبرابرتعرفشون رومیدن که ملکشون روبراشون گرونتربفروشه!
همکاران محترم کسی میتونه راهنمایی کنه که الان چه سازو کاری برای اینکه کار امضا کنیم هست ؟؟؟ آیا باید جلوی سازمان بریم برای گرفتن کار ؟؟؟ یا منتظر بشیم دلال ها زنگ بزنن ؟؟؟ عزیزانی که از حذف طرح ارجاع دفاع میکنن اگر پاسخ بدن ممنون میشم ...
ماه ها پیش از سازمان مرکزی به سازمانهای نظام مهندسی نامه زدند که در خصوص نحوه قیمت گذاری ها ی خدمات مهندسی و تعرفه ها بررسی کنید و نظرات خودتونو ارائه کنید سازمان نظام مهندسی خراسان به این نامه توجه نکرد
#مرکزی
▪️▫️برگزیدگان جامعه مهندسی کشور با هدف شرکت در یک دوره آموزشی فردا پنج شنبه ۱۵ آذر عازم سفر اروپا می شوند.
در یکی از حساس ترین برهه های اقتصادی کشور نمایندگان #مردمی مجلس به تعطیلات دوهفته ای آخر تابستان رفتند!
مهندسين عزيزي كه در گذشته بدون آزمون پروانه گرفتند و درحال حاضر هم هيچ اشرافي به مباحث مقررات ملي ندارند چگونه طراحي و نظارت را انجام مي دهند؟!
متاسفانه عده اي از همين افراد پاي خود را روي گردن مهندسين پايه ٣ كه با تلاش بسيار و مطالعه مباحث مقررات ملي و كلي منابع ديگر موفق به گرفتن پروانه شده اند گذاشته اند... حال كه بعد از ٤ سال انتظار باز با گذراندن دوره و موفقيت در آزمون به پايه ٢ مشرف مي شوند متوجه مي شوند باز هم درجا مي زنند و مانند ابتداي دوره اخذ پروانه اشتغال بايد كار كنند(البته اگر كاري به آنان برسد)
به گفته سرپرست اورژانس کشور : دقایقی پیش یک دستگاه کابین آسانسور در یکی از برج های مجاور دریاچه چیتگر سقوط کرد و چهار نفر از ساکنان این ساختمان در دم جان باختند.
1⃣ آیا منابع درآمدی سازمان های مهندسی ساختمان مطابق روال سالهای قبل برای سال ۱۳۹۷ محقق می شود... بالاخص با ممنوعیت اعلامی در زمینه دریافت ۵ درصد ؟؟؟
2⃣ اگر فرض کنیم منابع درآمدی محقق نخواهد شد، چگونه می توان پذیرفت هزینه های جاری بسیاری از سازمان ها در مقایسه با ادوار گذشته کاهش پیدا نکرده است!!! آیا این روش به ورشستگی سازمان منتهی نمی گردد؟؟؟
3⃣ آیا روسای سازمان های مهندسی ساختمان، هیات رئیسه، مدیران، مسئولین دفاتر نمایندگی به حد نصاب های تعیین شده برای خرید کالا یا خدمات پایبند هستند؟؟؟ آیا هیات مدیره سازمان های مهندسی ساختمان در این زمینه تفویض اختیار نموده اند؟؟؟
4⃣ آیا روئسای سازمان های مهندسی ساختمان، خزانه داران و مدیران مالی سازمان های مهندسی ساختمان از مفاد نظامنامه مالی و معاملاتی سازمان های مهندسی ساختمان و تعاریف مربوط به سقف پذیرش تعهدات یا خرید کالا و خدمات اطلاعی دارند؟؟؟
5⃣ آیا پذیرش تعهد پرداخت حقوق و مزایای پرسنل مازاد بر نیاز برخی سازمان های مهندسی ساختمان در حالی که منابع درآمدی نسبت به سالهای قبل کاهش چشمگیری پیدا نموده است، منطقی به نظر می رسد؟؟؟
6⃣ آیا کلیه اعضای هیات مدیره سازمان های مهندسی ساختمان استانها به صورت کامل در جریان وقایع مالی سازمان اعم از دریافتها، پرداختها، تعهدات و سقف های مجاز تعیین شده قرار دارند؟؟؟
7⃣ چگونه می توان پذیرفت در برخی سازمان های مهندسی مبالغ هنگفت چند صد میلیونی یا چند میلیاردی که مطابق تعاریف ارائه شده مبالغ آنها بالاتر از حد معاملات کلان قرار می گیرد به راحتی آب خوردن از حسابی به حساب دیگر، مربوط به اشخاص ثالث جا به جا شود؟؟؟
✔️ در یک سازمان اختلاسی بیش از ۷ میلیارد تومان رخ می دهد!!!
✔️ در سازمان دیگری پیش از برگزاری انتخابات شورای مرکزی اخیر رقمی حدود دویست میلیون تومان هزینه پذیرایی و هتل محل اقامت اعضای هیات مدیره سازمان های مهندسی ساختمان استانها می شود تا شرایط برای انتخاب یک نفر از اعضای هیات مدیره سازمان این استان در شورای مرکزی فراهم شود!!! که شدند!!!
#13
این داستان : #اصلاح_بودجه_97
تصمیم نهایی را صاحبان اصلی ( اعضاء) در مجمع خواهند گرفت
راندمان سازمان چقدر است ؟
سازمان نظام مهندسی بطور میانگین سالی حدودا 30میلیارد تومان میبلعد ،
در چهار سال گذشته حدود 100میلیارد تومان مصرف کرده
حال مهندسین چقدر بهتر شده ؟
اصلا مگر حال مهندسین بهتره شده ؟
سالها فرصت داشتند تا این خدمت را انجام بدهند اما به جرأت میتوانم قسم بخورم که حتی اسمش را هم نبرده اند
قسم لازم نیست ، میتوانید به مصوبات هیيت مدیره در این سالهای اخیر مراجعه کنید