نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
میشه کیک هویچی هم بزارید ممنونیم
Iran (Islamic Republic of)
H
۱۹:۴۷ ۲۲ دی ۱۴۰۰
با پودر کیک درست کنیم بهتر
.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
در کیک هویج ,هویج را رنده ریز کنم یادرشت؟؟
Iran (Islamic Republic of)
Soha
۰۹:۱۰ ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
سلام کیک اولی کیک ساده که نه شیر داشت نه وانیل

در مرحله ۵ کاری که گفته را انجام بدید و بعد یک لیوان شیر بیفزاید و همچنین وانیل
و بقیه مثل خودش انجام بدید
Iran (Islamic Republic of)
پانیذ
۱۸:۰۸ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
خیلی خوب بود واقعا
Iran (Islamic Republic of)
قربانی
۱۵:۵۰ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
میشه بجای شیر از اب استفاده کنم ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
خسروی
۱۱:۳۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
اره میشه حتی بافتش هم نرم تر میشه
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۱:۵۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
عالیه خیلی خوب شده بود
Iran (Islamic Republic of)
اوا
۱۵:۲۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۵ دی ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
$$
۱۳:۵۴ ۱۵ دی ۱۳۹۹
این اولی کیک چطور کیکی است نه شیر داره نه وانیل
Iran (Islamic Republic of)
Fffff
۱۳:۴۱ ۰۴ دی ۱۳۹۹
اق بری مغازه بخری به نفعته
Iran (Islamic Republic of)
سلنا
۱۸:۴۰ ۲۴ آذر ۱۳۹۹
عاااااالی بود
Japan
مرجان
۱۰:۴۷ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من هميشه آخر از همه بكينگ پودر رو ميريزم و زياد هم نميزنم همين كه حباب إيجاد شه كافيه و خيلى خوب پف ميكنه ✌️
Iran (Islamic Republic of)
نرگس
۰۳:۳۶ ۲۱ آذر ۱۳۹۹
عالیه اوووووم،
Iran (Islamic Republic of)
نازنین
۱۱:۳۷ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
عالیئییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بودددددددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
جدیدی
۱۷:۱۴ ۰۷ آذر ۱۳۹۹
ممنون عالی بودند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۰۱ آذر ۱۳۹۹
ممنون بدک نبود . ولی تنوع زیادی نداشت بهتر ه کیک های بیشاری آموزش بدید. ممنون
Iran (Islamic Republic of)
نازنین
۰۱:۲۰ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
واقعا عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۱۳ آبان ۱۳۹۹
توکیک اول یادتون رفت شیر وذکر کنید
Iran (Islamic Republic of)
ساناز
۱۰:۳۹ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
سلام ببخشید درروش اول به جای شی می شود از ماست استفاده کرد؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
آنه با موهای مشکی
۱۸:۱۳ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
کیک دورنگ رو درست کردم فوق العاده بود. خیلی خوب بود که نکات ریزش رو هم نوشته بودید که کیک خراب نشه عاااااالی بود!
Iran (Islamic Republic of)
فهیمه
۱۱:۳۹ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
سلام اون کیک ساده یه لیوان شیر رو نگفتین چکار کنیم
بزاریم بعد از اینکه مواد رو از فر دراوریم بخوریم.یا اینکه
ب ارد اضافه کنیم
Iran (Islamic Republic of)
درسا
۱۷:۱۶ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
دستور اولو درست کردم افتضاح بود...
Iran (Islamic Republic of)
اوا
۱۷:۳۵ ۰۲ مهر ۱۳۹۹
خوب بود ولی در کیک گردو کشمشی نگفته بود شیر رو کی بریزید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
خیلی خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه سادات طالب پور
۰۲:۴۴ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود ممنونم از زحمات شما متشکرم
Netherlands
مژگان
۱۱:۵۲ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
من حال ندارم هیچ کدوم رو درست کنم و از کیک خونه سفارش دادم :)))
Iran (Islamic Republic of)
؟
۰۱:۰۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
توی کیک اول(ساده) زمان ریختن شیر ذکر نشده. اما من بعد از اینکه تخم مرغ، شکر و روغن رو خیلی خوب زدم،قبل از اضافه کردن آرد،‌بکینگ پودر و وانیل، شیر رو اضافه کردم و نتیجه اش خوب از اب دراومد.
Iran (Islamic Republic of)
محدثه
۰۳:۰۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
من درست کردم عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
محدثه
۰۳:۰۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
من درست کردم عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
الناز
۱۶:۵۵ ۳۱ تير ۱۳۹۹
ممنون واقعا کافی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۱۷ تير ۱۳۹۹
۶ نوع کیک هایی ک درست کردنشون مث ابخوردنه رو میگید دستتون درد نکنه. ولی کیک های خوشمزه هم بزارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۳ ۰۶ تير ۱۳۹۹
خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
Pedram
۱۲:۵۶ ۰۴ تير ۱۳۹۹
حیلی عالی حرف نداشت مرسی از شما دوستان خب
Iran (Islamic Republic of)
شمیم شاهچراغی
۱۴:۲۱ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
من کیک اولتون رو اومدم درست کنم، تو مواد لازم نوشته یک لیوان شیر، بعد توی طرز پخت ننوشته کی شیر رو اضافه کنیم. :))) با تشکر :))
Iran (Islamic Republic of)
بی نام
۰۵:۰۰ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
کیک ساده رو درست کردم خیلی خشک شد. پف نکرد. و مایع کیک خیلی ابکی بود. مقدار شیر نسبت به آرد خیلی زیاد بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
چرا از شیر استفاده نکنیم
Germany
ناشناس
۱۸:۴۴ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
عاليييييي
Iran (Islamic Republic of)
فاعزه رحیمی
۱۲:۴۴ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
عععععععععااااااااالللللللللییییییییی بود.
Germany
فاطمه
۱۵:۲۴ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
تنوع خوبی داشت ولی من هنوز هیچ کدوم رو درست نکردم
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۱۰:۳۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۹
کیک های نسبتاً خوبی بود ولی کیک ها ی من به لطافت ی که کیک شما داشت نرسید؟!چرا؟چیکار باید کنم
Iran (Islamic Republic of)
ه
۱۹:۳۳ ۱۴ خرداد ۱۳۹۹
اولیه واقعا خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه جون
۰۹:۳۲ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
لطفا کیک *7*نفره ترز طهیه اش هم بزارید
Iran (Islamic Republic of)
گیتی
۰۱:۴۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
واقعا عالی بود ممنون از این کیکای خوبتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۹ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
رویا
۰۸:۴۵ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا کیک من کج پف میکنه یه طرف پف میکنه یه طرف نمیکنه چیکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
رویا
۰۰:۴۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
من چرا وقتی کیک میپزم یه طرفش پف میکنه یه طرفش نمیکنه چیکار باید بکنم
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۴:۱۸ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
هیچکدوم به درد من نخورد
Germany
ارکیده
۲۲:۴۵ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
برای اینکه کیک تون خوب پف کنه آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و بعد الک کنید چون موقع الک کردن ذرات بکینگ پودر با آرد بطور کامل مخلوط میشن و کیک خوب پف میکنه
Iran (Islamic Republic of)
shaghayegh
۱۳:۵۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی عالی بوووود. من همشو درست کردمD:
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام منم کیک کشمشی را درست کردم گفته بودید شیر لازم داره ولی از اون استفاده نشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
سحر ندائی
۱۷:۰۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی بد بود
از اینجور کیک ها متنفرم
Iran (Islamic Republic of)
سعیده
۱۲:۰۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
اینهمه دنبال طرز تهیه کیک ساده بودم ولی یه سایت نبود به این واضحی دست.ر یه کیک ساده روبذاره ممنون از شما وسایت خوبتون عالی بود.
Iran (Islamic Republic of)
عسل❤️❤️
۱۷:۳۵ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
من درست نكردم اما قرار درست كنم همه مونديم تو قرنطينه كلافه شديم
United States of America
ناشناس
۱۷:۲۶ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام ارهههههه خیلی
Iran (Islamic Republic of)
صبا
۱۴:۲۲ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
کیک سیب درست کرد دم عالی شد ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام عالی نبود افتزاه
Iran (Islamic Republic of)
shadi
۱۶:۳۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
كيك سيب و دارچين رو درست كردم خيلي خيلي عالي شد ولي من تيكه هاى سيب ام رو ريز ريز نكردم اخه اصل طعم اش به سيب هست ولي واقعا پفكي و خوشمزه بود اگه كسي سيب دوست داره پيشنهادش ميكنم :)
Iran (Islamic Republic of)
شمیم
۱۷:۲۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
اول تشکر بابت دستور کیک های خوب وخوشمزه
دوم یعنی خااااااک !!! اخه این نصف یا یک لیوان شیر ک توی مواد لازم هست رو چیکار کنیم؟
تو طرز تهیه قید نکردید کی بریزیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۷ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
چرا واسه کیک اول نگفت باید کی شیر ریخت
Iran (Islamic Republic of)
ش
۱۸:۵۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
متشکرم عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
رقیه قلیزاده
۲۲:۳۱ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
ممنون از دستورهای کیکتون
متاسفانه توی دستور پخت کیک دورنگ توی مواد لازمش روغن‌رو نوشته بودین ولی چه موقع اضافه کنیم به مواد رو ننوشته بودین لطفا اصلاح کنین چون روغن یکی از مواد مهم کیک هستش و اگه نباشه کیک خشک میشه
Iran (Islamic Republic of)
سارینا
۲۰:۰۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
مرسی بابت همه چی
Germany
ناشناس
۲۳:۳۷ ۱۶ فروردين ۱۳۹۹
بد بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
اسما
۱۳:۰۸ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
میشه بدون همزن هم بزنیم
France
FAteme
۰۴:۲۳ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
نه نمیشه با همزن بهتر میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۱ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
واقعا ممنون مرسی
United States of America
محمدفرجی
۰۲:۰۷ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
نانا
۲۰:۱۵ ۰۲ فروردين ۱۳۹۹
کیک کشمش و گردو رو درست کردم عااااالی شد.ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
سمیه
۱۳:۴۹ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
بسیار عالی
Iran (Islamic Republic of)
طاهره
۱۹:۱۴ ۲۰ اسفند ۱۳۹۸
تو دستور کیک ساده شیر با وانیل جامونده ننوشتن
من طبق دستور پیش رفتم فقط وانیل همون لحظه که آرد ریختم اضافه کردم شیر روهم چون جا مونده بود از آخر ریختم هم زدم کیک درست کردم فوق العاده عالی و خوشمزه شد،ممنون از آموزش عالیتون.
Iran (Islamic Republic of)
نون کاف
۱۴:۵۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
کسانی که کیکتون پف نمی کنه حتما آرد رو الک کنید و سفید تخم مرغ رو تا زمانی که کف کنه کامل بزنید و اینکه می تونید از جوش شیزین به جای بکینگ پودر استفاده کنید
Iran (Islamic Republic of)
السا
۲۰:۲۷ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
یک سوال این کیک برای چند نفره
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۵:۳۷ ۰۳ بهمن ۱۳۹۸
عالیببببییییییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
Hoda
۲۰:۴۷ ۰۷ دی ۱۳۹۸
اولین اموزش شیر و وانیلش و تو دهنمون بریزیم درست اموزش بده وسط کیک موندم چیکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
سمان
۲۰:۴۸ ۲۹ آذر ۱۳۹۸
من نمیدونم چرا کیک که درست میکنم پف نمیکنه با همزن میزنم ولی پف نمیکنه توقابلمه تفلن درس کردم وسط خمیر و پوک نیس و بدون فر میشه کیک دورنگ درست کرد یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۵ ۲۶ آذر ۱۳۹۸
من هروقت کیک درست









کنم پف نمی کند علت چیست
Iran (Islamic Republic of)
الناز
۱۹:۱۲ ۰۵ آبان ۱۳۹۸
من هر وقت کیک درست می کنم پف نمیکنه علت چیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۳ مهر ۱۳۹۸
عالی
Iran (Islamic Republic of)
راحله
۲۳:۰۱ ۰۶ مهر ۱۳۹۸
عالی
Iran (Islamic Republic of)
bita
۱۹:۰۷ ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
پس چرا تو دستور پخت اسمى از شير نياوردين كه مى و كجا اضافه كنيم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۲ ۲۶ مرداد ۱۳۹۸
درست کردم خیلی خوشمزه بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
سلام ممنون ازمطالب قشنگتون.من قصدخریدهمزن رودارم میشه لطف کنیدراهنماییم کنیدکه چه همزنی وچه مارکی خوبه.دستی بهتره یاپایه دار
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۸:۳۵ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
سلام نمی‌دونم چراهروقت کیک درست میکنم خراب میشه یه طرفش میسوزه ولی طرف دیگه ش انگار که تو فر نیست تکون نمیخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
خوب بودد
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۲۰:۴۹ ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
سلام دستور کیک اولتون رو درست کردم ولی ننوشته بودین شیر و وانیل رو هم کی اضافه کنیم .منم فراموش کردم اخرش اضافه کردم با همزن هم زدم یک چیزی شد ولی لطفا اضافش کنید بقیه اشتباه نکنن
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۹:۳۸ ۲۹ تير ۱۳۹۸
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۵ ۱۷ تير ۱۳۹۸
به نظر دستوراتون عالی هست . درست میکنیم ببینیم چه جوری میشه ممنون از دستوراتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۳ ۰۸ تير ۱۳۹۸
خیلی خوب بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۹ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
به جای شکر میشه شیره انگور بریزیم
Iran (Islamic Republic of)
امیر محمد
۱۵:۵۳ ۱۶ خرداد ۱۳۹۸
میشه از پکینپودر تنها استفاده کرد برای کیک صبحانه دورنگ
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۲۳:۲۵ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۷ ۱۰ خرداد ۱۳۹۸
خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه.ه
۱۷:۳۷ ۰۴ خرداد ۱۳۹۸
سلام.منم دارم اولین کیکمومیپزم.فرندارم.موادوریختم توقابلمه تفلون‌.کیکم خوب دراومد.مرسی ازدستورتهیه اتون.
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۰۹:۵۰ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
به نظرم برای کیک هویج ازر مربای هویچ استفاده کنید نه هویچ خام.
Iran (Islamic Republic of)
بانوک بلوچ
۱۷:۰۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
خوب بود نمیدونم چرا هر وقت از روی همین صفحه درست میکنم خراب میشه
Iran (Islamic Republic of)
شهرزاد
۲۱:۲۲ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
کیک هویج بی نظیر هست ممنون
۱۲