توی کیک اول(ساده) زمان ریختن شیر ذکر نشده. اما من بعد از اینکه تخم مرغ، شکر و روغن رو خیلی خوب زدم،قبل از اضافه کردن آرد،بکینگ پودر و وانیل، شیر رو اضافه کردم و نتیجه اش خوب از اب دراومد.
برای اینکه کیک تون خوب پف کنه آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و بعد الک کنید چون موقع الک کردن ذرات بکینگ پودر با آرد بطور کامل مخلوط میشن و کیک خوب پف میکنه
كيك سيب و دارچين رو درست كردم خيلي خيلي عالي شد ولي من تيكه هاى سيب ام رو ريز ريز نكردم اخه اصل طعم اش به سيب هست ولي واقعا پفكي و خوشمزه بود اگه كسي سيب دوست داره پيشنهادش ميكنم :)
اول تشکر بابت دستور کیک های خوب وخوشمزه
دوم یعنی خااااااک !!! اخه این نصف یا یک لیوان شیر ک توی مواد لازم هست رو چیکار کنیم؟
تو طرز تهیه قید نکردید کی بریزیم
ممنون از دستورهای کیکتون
متاسفانه توی دستور پخت کیک دورنگ توی مواد لازمش روغنرو نوشته بودین ولی چه موقع اضافه کنیم به مواد رو ننوشته بودین لطفا اصلاح کنین چون روغن یکی از مواد مهم کیک هستش و اگه نباشه کیک خشک میشه
تو دستور کیک ساده شیر با وانیل جامونده ننوشتن
من طبق دستور پیش رفتم فقط وانیل همون لحظه که آرد ریختم اضافه کردم شیر روهم چون جا مونده بود از آخر ریختم هم زدم کیک درست کردم فوق العاده عالی و خوشمزه شد،ممنون از آموزش عالیتون.
کسانی که کیکتون پف نمی کنه حتما آرد رو الک کنید و سفید تخم مرغ رو تا زمانی که کف کنه کامل بزنید و اینکه می تونید از جوش شیزین به جای بکینگ پودر استفاده کنید
من نمیدونم چرا کیک که درست میکنم پف نمیکنه با همزن میزنم ولی پف نمیکنه توقابلمه تفلن درس کردم وسط خمیر و پوک نیس و بدون فر میشه کیک دورنگ درست کرد یا نه
سلام دستور کیک اولتون رو درست کردم ولی ننوشته بودین شیر و وانیل رو هم کی اضافه کنیم .منم فراموش کردم اخرش اضافه کردم با همزن هم زدم یک چیزی شد ولی لطفا اضافش کنید بقیه اشتباه نکنن
.
در مرحله ۵ کاری که گفته را انجام بدید و بعد یک لیوان شیر بیفزاید و همچنین وانیل
و بقیه مثل خودش انجام بدید
بزاریم بعد از اینکه مواد رو از فر دراوریم بخوریم.یا اینکه
ب ارد اضافه کنیم
از اینجور کیک ها متنفرم
دوم یعنی خااااااک !!! اخه این نصف یا یک لیوان شیر ک توی مواد لازم هست رو چیکار کنیم؟
تو طرز تهیه قید نکردید کی بریزیم
متاسفانه توی دستور پخت کیک دورنگ توی مواد لازمش روغنرو نوشته بودین ولی چه موقع اضافه کنیم به مواد رو ننوشته بودین لطفا اصلاح کنین چون روغن یکی از مواد مهم کیک هستش و اگه نباشه کیک خشک میشه
من طبق دستور پیش رفتم فقط وانیل همون لحظه که آرد ریختم اضافه کردم شیر روهم چون جا مونده بود از آخر ریختم هم زدم کیک درست کردم فوق العاده عالی و خوشمزه شد،ممنون از آموزش عالیتون.
کنم پف نمی کند علت چیست