الو یا قیسی سیاه اضافه کنید. برای عطرش ده دقیقه اخر زعفران دم کرده بریزید. به جای شکر از رب انار ملس استفاده کنید. میتونید قالب یخ توش بندازید یا با مرغابی و اردک بپزید تا چربتر بشه
من ی بار با این دستور پختم عالی شده بود، امروز هی دنبال این پیج بودم متاسفانه دیر پیداش کردم و ناخودآگاه ی کم نوآوری تو روش ایجاد کردم، خدا کنه مثل دفعه پیش که این دستور مو به مو اجرا کردم عالی دربیاد
سلام
خداقوت
دستور شما خيلي خوب بود
من فسنجون درست ميكردم ولي هيچوقت اينطوري نشده بود
اينكه گردو بايد رنگ بندازه بعد رب انار رو اضافه كنيم نكته اي بود كه من اصلا نميدونستم.
خيلي ممنون از اينكه تجربتون رو به اشتراك گذاشتين.
خب حداقل کامل توضیح بدین چقدر گردو باید با آب بپزه!!!! زعفران کی ریخته شه چه کنیم که روغن بیشتری پس بده!!! آخه اینم توضیحه ک شما دادین !!! به نظرتون این فسنجون میشه!!!!
خب حداقل کامل توضیح بدین چقدر گردو باید با آب بپزه!!!! زعفران کی ریخته شه چه کنیم که روغن بیشتری پس بده!!! آخه اینم توضیحه ک شما دادین !!! به نظرتون این فسنجون میشه!!!!
اگه گردو خوب تفت بخوره و به یه باره اب سرد بهش اضافه کنین روغن پس میده . زعفرانو من نیمه کار به غذا اضافه میکنم . و البته تایم خاصی نداره . من یه ذره هلم برا عطرش میزنم
تارا
۱۲:۵۳ ۲۵ خرداد ۱۳۹۷
دستور پختتون عالیه.چه رنگ قشنگی داره.دارم با دستور شما الان درست میکنم.
اولین بارم بود که میخواستم درس کنم. از روی دستور شما درس کردم. واقعا عالی شد. میخواستم واسه همسرم واسه اولین بار درس کنم. میخواستم خیلی خوشمزه بشه همینم شد. ممنون از توضیح عالیتون
عزیزم شما آخرای کار پخت دو تا قاسق غذا خوری ادویه ماهی مرغوب بخر و بریز توش . عالی میشه . نوش جونت .
.
با گوست قلقلی چطور باید پخت ؟؟؟؟
من درست کردم عالی شد
ممنون از شما
عجب نکاتی
خداقوت
دستور شما خيلي خوب بود
من فسنجون درست ميكردم ولي هيچوقت اينطوري نشده بود
اينكه گردو بايد رنگ بندازه بعد رب انار رو اضافه كنيم نكته اي بود كه من اصلا نميدونستم.
خيلي ممنون از اينكه تجربتون رو به اشتراك گذاشتين.
ترجیح دادم با دستور شما درست کنم
واقعا عالی شد خورشتم ممنونم