سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برتری پرسپولیس در روز نخست بازی‌های الکترونیک لیگ نخبگان آسیا

پرسپولیس روز نخست بازی‌های لیگ الکترونیک نخبگان آسیا را با چهار پیروزی پشت سر گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرخپوشان ایران در لیگ نخبگان آسیا که با ابتکار کنفدراسیون فوتبال آسیا و زیر نظر آن، در جده برگزار می‌شود، شرکت کردند و در نخستین روز این رقابت‌ها با انجام چهار مسابقه به چهار برد پیاپی دست یافتند.

حسن پاجانی مرد شماره یک ایران در این رشته در کنار دیگر ملی‌پوش کشورمان مهدی عزتی با تشکیل تیم پرسپولیس به این رقابت اعزام شدند و در نخست روز این مسابقات به چهار برد دست پیدا کردند.

این رقابت‌ها از امروز پنج‌شنبه (۲۴ آوریل) آغاز شد و طی آن، پرسپولیس در مرحله گروهی در بازی برابر الوصل با نتیجه ۱۰ بر یک به برتری رسید. پرسپولیس در بازی دوم برابر الریان قطر با نتیجه ۴ بر صفر پیروز شد. سرخپوشان ایران در بازی سوم برابر پاختاکور با نتیجه دو بر یک به برتری رسیدند و در آخرین بازی امروز نیز با العین دیدار کردند که با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز شدند.

پرسپولیس در مرحله گروهی و در روز دوم این رقابت‌ها به ترتیب مقابل؛ الغرافه قطر، النصر عربستان و السد قطر به میدان می‌رود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.