سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشیدی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

بنزین سوپر با نرخ آزاد مثل کالای لاکچری است/ دولت و مجلس با گرانی بنزین مخالف هستند

نماینده مجلس می‌گوید بنزین سوپر با نرخ جدید بنزینی نیست که همه مردم از آن استفاده کنند چون مثل یک کالای لاکچری است که با قیمت‌ گران‌تری عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - محمد رشیدی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره سناریوی سه نرخی شدن قیمت بنزین گفت: دولت یک صحبتی درباره بنزین سوپر دارد که با نرخ آزاد وارد شود و به‌دنبال این هستند تا این اتفاق بیفتد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس اظهار کرد: ما در کمیسیون انرژی مخالف گرانی بنزین در این شرایط کشور هستیم و فعلا این اتفاق نخواهد افتاد و اینکه یک عده بخواهند بنزین در جایگاه‌ها عرضه کنند به معنای افزایش قیمت بنزین و سهمیه‌بندی جدید نیست، چون در کمیسیون انرژی با این موضوع مخالفت کردیم و دولت هم عزمی برای این کار ندارد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس بیان کرد: هنوز دولت برای قیمت جدید بنزین سوپر حرفی نزده البته صحبتش شده، اما هنوز چیزی ابلاغ نشده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: نیازی به فرستادن لایحه توسط دولت برای بنزین سوپر وارداتی با نرخ جدید وجود ندارد، چون این بنزینی نیست که همه مردم از آن استفاده کنند چراکه مثل یک کالای لاکچری است که با قیمت‌های گران‌تری در فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند و حالا اگر بنزین سوپر با قیمت بالاتری در جایگاه‌ها عرضه شود بنزینی نیست که مورد استفاده عموم مردم باشد، چون مردم بنزین عادی که سهمیه‌بندی و قیمت مصوب دارد را مصرف می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شما فقط به فکر بچه های عقب مانده پولدارهاهستید که اصراف کارند وگرنه اگر بنزین برای افرادمعمولی با کارت هر لیتر هزارو پانصد تومان وبنزین آزاد هر لیتربه اندازه ای که کشورهای همسایه استفاده میکنند مثلا سی هزار تومان باشد اول که بنزین دیگر قاچاق نمیشود دوم بچه پوادار اگرخواست اصرا ف بکند در داخل بنزین را از خودمان میخرد واگر نخواست بنزین دیگر قاچاق نمیشود اما چه کنیم که مدیران اصلاح طلب غرب زده حتی حاضر نیستند یک ریال به ضرر پولدار شود و مردم معمولی متاسفانه باید همیشه جاده صاف کن پولدارها باشند
ناشناس
۱۰:۲۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
گرانذنکردن بنزبن و سپوخت خیانت است به ایران به فقرا به کسانی که ماشین ندارند به عدالت
ناشناس
۱۵:۰۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
بدبخت بنزین گران بشه همه چیز باهاش چند برابر میشه اون مردم فقیری که ازشون حرف میزنی به خاک سیاه میشینن.
ناشناس
۱۰:۱۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
متور یورو ۵ و ۶ تولید میکنید بعد بنزین سوپر نمیدید یعنی چه!!!
ناشناس
۰۹:۱۸ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
تنها کار این دولت کند گرانی تورم برق خاموش کنید گاز کم مصرف کنید ...