سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید عراقچی بر تقویت ظرفیت ناوگان هوایی کشور

وزیر امور خارجه در دیدار مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت تلاش مضاعف برای تقویت ظرفیت ناوگان هوایی کشورمان تاکید کرد.  

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین خانلری، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران عصر امروز -دوشنبه ۱ اردیبهشت‌ماه- با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.

خانلری در این دیدار گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های هما برای ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات این شرکت به هموطنان به خصوص در روند عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ ارائه کرد و از مساعدت‌های وزارت امور خارجه در این رابطه تقدیر کرد. 

وزیر امور خارجه با تاکید بر اهمیت جایگاه و نقش هما در صنعت هوانوردی کشور، بر ضرورت تلاش مضاعف همه جهات ذیربط برای تقویت ظرفیت ناوگان هوایی کشورمان تاکید کرد. 

عراقچی با محکوم کردن تحریم‌های غیرقانونی و ضد انسانی آمریکا و کشور‌های اروپایی علیه صنعت هوانوردی ایران، تصریح کرد که دستگاه دیپلماسی از هیچ تلاشی برای کاهش مشکلات و موانع موجود در مسیر ارتقای فعالیت هما و دیگر شرکت‌های فعال در زمینه هوانوردی کشوری دریغ نخواهد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
الان مشکل مردم هواپیماست یا قطار ؟؟؟
ناشناس
۰۷:۵۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
تو چیکاره ای که تشخیص بدی چه حمل و نقلی برا مملکت واجبتره ؟؟؟