سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: شاخص‌های ایران در زمینه مرگ و میر مادران با توجه به اقدامات موثر و هدفمند انجام شده از میانگین (نرم) جهانی بهتر است.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدرضا رئیس‌کرمی در نشست خبری گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به شعار این هفته با عنوان «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد»، اظهار کرد: سالانه ۱۵ میلیون خدمت بهداشتی و درمانی به مردم ارائه می‌شود.

وی افزود: همزمان با ایام نوروز بیش از ۵۵ هزار نفر به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه کردند که پنج هزار و ۸۰۰ نفر آنها در بیمارستان بستری و ۲ هزار و ۴۰۰ عمل جراحی نیز انجام شده است.

وی، مهم‌ترین چالش در بحث کیفیت آموزش به پزشکان را کمبود فضای آموزشی، شلوغی آزمایشگاه‌ها و درمانگاه‌ها و مشکلات آموزش بالینی کنار بیماران را عنوان کرد و گفت: این موارد کیفیت آموزش در دوره‌های پزشکی عمومی، دندان‌پزشکی و داروسازی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲ هزار و ۳۰۰ عضو هیات علمی دارد، اظهار کرد: اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی نیز هزار و ۲۰۰ نفر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص آمار ورودی دانشجویان پزشکی نیز گفت: در حال حاضر حدود ۷۵۰ دانشجوی در رشته پزشکی مشغول تحصیل هستند که در مقایسه با دهه ۸۰، افزایش چشمگیری داشته است.

یک سوم مراجعات شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مربوط به اتباع خارجی است

علیرضا اولیائی‌منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این نشست گفت: برنامه جهانی بر این است در سال ۲۰۳۰ به اهداف مشخصی در آمار مرگ و میر مادران برسیم، اما اکنون وضعیت ایران از نرم جهانی بهتر است.

وی در خصوص اقدامات دانشگاه در راستای کاهش مرگ و میر مادران به برنامه‌های مستمر آموزشی اشاره کرد و افزود: ۶۰۰ هزار نفر در دوره‌های آموزش سلامت شرکت کردند که حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد، مادران هستند.

به گفته وی، جمعیتی معادل سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران قرار دارند که ۲۳.۵ درصد این جمعیت تبعه خارجی هستند.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
رسول
۱۰:۴۰ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
همسر عزيزتر از جانم 2 هفته قبل از زايمان در حالي كه از 8 ماه قبل تحت نظارت دكتر و كادر پزشكي بيمارستان سارم بود از دنيا رفت و پسرم گلم هم 8 ماه بعدش تو بيمارستان فوت شد و رنگ خونه رو نديد، حداقل 3 تا خانواده رو 2 ساله كه عزادار كرديد و داغش همچنان تازس و همچنان شبها با چشم گريون ميخوابم و هنوز هم پسر اولم نميدونه كه داداشش فوت شده و منتظره كه بياد خونه، و از اونجايي كه دكترها نفوذ زيادي تو ساختار دارن شكايت ما هم هنوز به جايي نرسيده
ناشناس
۰۷:۲۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
یعنی اینا ما‌ رو با افغانستان و هند و پاکستان و افغانستان جمع زدن
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
میانگین جهانی یعنی با احتساب کشورهای داغون آفریقایی