سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فاز نخست موزه بلدیه شیراز، ماه آینده افتتاح می‌شود

شهردار شیراز از افتتاح فاز اول موزه بلدیه در ماه آینده خبر داد و گفت: عملیات اجرایی موزه بلدیه و باغ موزه سرو شیراز سرعت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - محمدحسن اسدی شامگاه شنبه در بازدید شبانه مدیریت شهری از عملیات اجرایی موزه بلدیه شیراز،  گفت: هر گردشگری که وارد شهر می‌شود، یکی از مکان‌هایی که جست‌و‌جو می‌کند موزه است، چرا که موزه تاریخ شهر و واقعیات آن را به تصویر می‌کشد.

او ادامه داد: در شورای ششم شیراز تبدیل ساختمان قدیم شهرداری شیراز به موزه بلدیه تبدیل شود. در این راستا مطالعات و بررسی موزه انجام و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

شهردار شیراز با بیان اینکه موزه بلدیه، پروژه‌ای خاص است، عنوان کرد: علی‌رغم همه تلاش‌های انجام شده، اما پروژه دچار عقب افتادگی شد و از نظر پیشرفت به کندی پیش رفت.

اسدی با بیان اینکه این پروژه در هسته مرکزی شهر و در جوار تاریخ و فرهنگ شیراز در دستور اجرا قرار گرفت، اعلام کرد: میدان نقاره خانه در مجاورت این موزه نیز طی ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

او با بیان اینکه فاز نخست این موزه نیز ماه آینده تقدیم مردم شیراز می‌شود، عنوان کرد: تکمیل این پروژه در نیمه نخست سال انجام خواهد شد.

شهردار شیراز همچنین با بیان اینکه وجود موزه در شیراز به عنوان شهری توریستی، گردشگری و صنایع دستی ضروری بود، یادآور شد: عملیات اجرایی باغ موزه سرو در بلوار چمران جنوبی نیز در اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز هم در جریان این بازدید بیان کرد: برای تبدیل ساختمان قدیم شهرداری با کاربری اداری به موزه باید اقداماتی عمرانی انجام می‌شد که در این راستا با چالش‌هایی هم مواجه شدیم.

محمد امین خاطرنشان کرد: عملیات بهسازی، گچ کاری و رنگ ساختمان موزه به پایان رسیده است.

او خاطرنشان کرد: سیستم‌های کنترلی و نظارتی ساختمان به روز شده است. ویترین‌ها نیز ساخته شده و به سیستم‌های روشنایی و حفاظتی مجهز شده‌اند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز هم در حاشیه این بازدید با بیان اینکه تاکنون در شیراز موزه‌ای که شیراز را معرفی کند نداشته‌ایو و این موزه کار معرفی را انجام خواهد داد، گفت: به میزان سه جلد کتاب، کار پژوهشی برای اجرای این موزه انجام شده است.

محمدعلی چوبینی افزود: از ظرفیت‌ها و ابزار‌هایی مانند هنر‌های تجسمی، نور و صدا، کار سمعی بصری، اشیاء و … در حال استفاده است. به سه زبان بخش صوتی و محتوایی موزه نیز در حال اجرا قرار دارد.

او همچنین آموزش محور بودن، تعاملی بودن، نمایش اولین نقشه شیراز تا شیراز کنونی، بررسی ۱۵۰ سوژه و … را از مهمترین ویژگی این موزه عنوان کرد.

معاون شهردار شیراز خاطرنشان کرد: بخشی از موزه به معرفی و نمایش اسناد و اشیاء مرتبط با شیراز اختصاص داده شده است.

چوبینی همچنین با بیان اینکه عمارت، عافیت و سلامت، کتابت و …به عنوان لایه‌های مختلف هویتی شیراز در این موزه توجه شده است، خاطرنشان کرد: به سیر تاریخی زلزله و بلایا و تمام اتفاقات و سوانح شیراز که آخرین آن کرونا بوده
نیز پرداخته شده است.

او اضافه کرد: انتشارات شهر شیراز در طول دو سده نیز در معرض نمایش گذاشته شده و مدل فیزیکی بعضی از آنها نمایش داده خواهد شد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: ۵۷ مسجد شهر شیراز در این موزه معرفی و ماکت سه مسجد عتیق، وکیل و جامع نو نیز نصب خواهد شد.

چوبینی اضافه کرد: موزه‌آرایی این مجموعه حدود ۱۰ روز به طول می‌انجامد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
بهنام
۰۶:۵۱ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
چرا بلدیه ،تمام اسم‌های کوچه و خیابان شده عربی، مگر ما تو کشوری عربی زبان زندگی می کنیم، چرا بجای این با افتخار از اسم‌های ایرانی استفاده کنیم برای خودشیرینی از اسم عربی استفاده می کنید،
ناشناس
۱۴:۳۶ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
مگر کلمه شهر چه اشکالی دارد که کلمه عربی بلدیه انتخاب شده است؟!!!
مگر ایران چه اندازه باید عربی زده شود تا مسیولین دست از سر زبان پارسی و مردم ایران بردارند,؟!!!!