باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان جویبار گفت:کشاورزان شهرستان جویبار، همزمان با فصل بهار برداشت توتفرنگی را از سطح ۳۰۰ هکتار از مزارع خود آغاز کرده و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، ۳۵۰۰ تن از این محصول به ۱۰ استان کشور ارسال شود.
او با اشاره به افزایش سطح زیر کشت توتفرنگی از ۲۷۰ هکتار در سال گذشته به ۳۰۰ هکتار در سال جاری، افزود: کشت توتفرنگی در جویبار به صورت ۱۰۰ درصد گلخانهای انجام میشود و این شهرستان به قطب تولید این محصول در استان تبدیل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار با بیان اینکه ۵۱۸ بهرهبردار در زمینه کشت توتفرنگی در این شهرستان فعالیت میکنند، گفت: برداشت توتفرنگی در جویبار از ۲۰ اسفندماه آغاز شده و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
او افزود: کشاورزان جویباری با استفاده از روشهای نوین مانند نایلونکشی، به پیشرس کردن محصول و جبران هزینههای تولید میپردازند.
رحیمی گفت: شهرستان جویبار با تولید توتفرنگی، رتبه دوم را در استان مازندران به خود اختصاص داده است.