سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام جمعه کرج:

عزت و اقتدار کشور مرهون جانفشانی‌های ارتش و سپاه است

امام جمعه کرج گفت: ارتش و سپاه عزت و اقتدار کشورند که با صلابت و ایستادگی از ایران اسلامی حراست و حفاظت کرده و هرگز اجازه تجاوز و تهدید را به زورگویان زمان نخواهند داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - نماینده ولی فقیه در استان در خطبه های این هفته نماز جمعه کرج با تبریک فرارسیدن روز ارتش گفت:  امنیت و آرامش کشور را حاصل جانفشانی دلاور مردان ارتشی و سپاهی است که با اقتدار و صلابت و توانمندی ها و تجهیزات پیشرفته خود دست خدا بر روی زمین می باشند و حضوری فعالانه در دفاع از جمهوری اسلامی و جامعه شیعی دارند.

امام جمعه کرج افزود: در آمادگی دفاعی باید بگونه ای باشیم که کسی بر خود اجازه ندهد که به فکر تهدید جمهوری اسلامی برآید و این وظیفه و تکلیف شرعی و عقلی است که با افزایش توان بازدارندگی محقق خواهد شد. 

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به اینکه توسعه دفاعی کشور مهمترین خواسته هر فرد ایرانی است ، ادامه داد: در روند مذاکرات انجام شده از مسیولان می خواهیم که به هیچ وجه اجازه داده نشود که به بهانه بازدید به حریم دفاعی و امنیتی کشور کسی وارد شود و این خط قرمز نظام است و توسعه دفاعی با موضوع هسته ای کاملا متفاوت می باشد.

امام جمعه کرج با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی بر توان بالای دفاعی کشور اذعان و اعتراف کرده اند ، گفت: دشمنان جمهوری اسلامی تنها راه ضربه زدن به کشور را شبیخون و حمله فرهنگی می دانند که با ایجاد ولنگاری و هویت زدایی فرهنگی و دینی جوانان را از کشور دلسرد و بی انگیزه کنند و هر چند تا کنون در این فتنه ناکام مانده اند اما توجه به انقلاب فرهنگی یکی از الزامات اقدامی مسئولان دولتمردان باید باشد تا اجازه نفوذ فرهنگی به بدخواهان کشور داده نشود.

وی با اشاره به اینکه گره زدن حل مشکلات مردم در بخش های مختلف بخصوص اقتصاد با مذاکره توطئه ای هدفمند از دشمنان داخلی و خارجی است ، افزود: تلاش برای ایجاد جنگ روانی با تغییر نوسان دلار و سکه در کشور اقدامی فتنه انگیزانه نخ نما شده از سوی برخی از دشمنان داخلی و خارجی است که این موضوع را در جامعه القا کنند که بدون مذاکره کاری درست نمی شور در حالیکه توجه به تولید داخل و حمایت از آن و اعتماد به جوانان متخصص کشور همانگونه که تا کنون راه حل مشکلات داخلی بوده است در ادامه هم می تواند عامل مهمی در حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی کشور باشد.

وی حمایت از سرمایه گذاری برای تولید در کشور را در حل مشکلات اقتصادی بسیار راهگشا و مفید دانست که در مقابله با تهدید ها و تحریم های استکبار جهانی بسیار موثر خواهد بود و همه بخصوص مسئولان باید در این راستا تلاش و کوشش خود را بکار ببندند.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به اینکه استمرار جنایتهای رژیم صهیونسیتی در غزه ، این رژیم را در حال فروپاشی قرار داده است که بزودی در باتلاق خود ساخته غرق خواهد شد، افزود: حرکتهای مردمی در محکومیت این جنایت ها در دنیا شدت یافته است و حتی اختلافات وسیعی در میان سران این رژیم ایجاد کرده و این جنایتکاران زمان را در انزوای جهانی قرار داده است.

امام جمعه کرج در پایان امام صادق (ع) را رییس و پایه گذار مذهب شیعه دانست که با ایجاد ساختار قوی و قابل تکیه شیعی در جهان اسلام، نظام و الگوی صحیح دینی را بنا نهاد که این ساختار به قویترین و موفقترین جریان و دانشگاه فرهنگی جهان شمول در جهان می باشد.

منبع: صدا و سیما

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.