سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخراج پناهجویان افغانستانی دارای اقامت موقت از آمریکا

رییس نهاد افغان ایوک از ایمیل دولت آمریکا به مهاجرین افغانستانی دارای اقامت موقت برای خروج از کشور خبر داده است.

شاون وان‌دایور، رییس نهاد «افغان ایوک»، گفته است که دولت امریکا به برخی از افغان‌هایی که دارای سند اقامت موقت هستند هشدار داده است که باید ظرف یک هفته کشور را ترک کنند.

رسانه‌های امریکایی گزارش داده‌اند که برخی از پناهندگان افغانستانی‌ ایمیلی حاوی مهلت یک‌هفته‌ای برای ترک کشور دریافت کرده‌اند.

براساس این گزارش، این هشدار از سوی وزارت امنیت داخلی آمریکا صادر شده است.

در این ایمیل آمده است که پناهندگان باید به‌طور داوطلبانه کشور را ترک کنند؛ در غیر این صورت، پلیس فدرال آنان را شناسایی و بازداشت خواهد کرد.

پیش از این، دونالد ترامپ، رییس ‌جمهور آمریکا، دستور لغو برنامه حفاظت موقت برای ۱۴ هزار افغانستانی را صادر کرده بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۳ ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
کار بسیار خوبی است. کاش مسئولین ایران یاد بگیرند و این قوم متوحش را از ایران اخراج کند
باید از سرنوشت فلسطین عبرت بگیریم و مهاجم افغان که سابقه حمله به ایران وحشیگیری و قتل و غارت و تعرض به نوامیس ایرانیان را دارند هر چه سریعتر اخراج کنند.