سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام‌جمعه گرگان:

قدرت نظامی، قوت دیپلماسی را سبب می‌شود

امام‌ جمعه گرگان گفت: کشوری که قدرت نظامی داشته باشد، در دیپلماسی نیز قوت خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان، مونا محمد قاسمی- آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی امروز در خطبه‌های های نماز عبادی سیاسی جمعه گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش ایران تحت قیومیت آمریکایی‌ها بود و هیچ اجازه‌ای به ارتش برای شناخت سلاح‌های نظامی داده نمی‌شد.

آیت‌الله نورمفیدی ادامه داد: ولی امروز ارتش ما خودکفا و تولیدکننده است. در زمینه‌های دفاعی، پیشرفت‌های خوبی در زمینه ساخت موشک و پهپاد خوبی داریم.

وی اضافه کرد: امروز نیرو‌های مسلح ما به درخواست دولت‌ها، خدمات مستشاری ارائه می‌دهند.

آیت‌الله نورمفیدی با بیان اینکه دشمن، ایران قوت نمی‌خواهد، خاطرنشان کرد: اکنون دشمن می‌بیند که ایران قدرت پیدا کرده ولذا برنمی‌تابد.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها به غزه اشاره کرد و گفت: فریاد خشم ملت‌ها از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، بلند شده است. امیدوارم این جنایات، همانطور که خدا وعده داده است، به سر خودشان بیاید.

برچسب ها: نماز جمعه ، دیپلماسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.