سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تامین آب صنایع از پساب و دریا، الزامی برنامه هفتم

مدیر عامل آبفا کشور در جریان سفر به فارس گفت: طبق برنامه هفتم توسعه، کلیه صنایع در صورت امکان باید تامین آب مورد نیاز خود را از آب‌های متعارف به پساب یا آب دریا تغییر دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور که به منظور بررسی روند تامین آب شهرستان های فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین به استان فارس سفر کرده بود، گفت: بنا به مفاد قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، تمامی صنایع در صورت وجود منابع آب نامتعارف مانند پساب، باید فرایند تامین آب مورد نیاز خود را از آب‌های متعارف به پساب یا آب دریا تغییر دهند.

هاشم امینی در جلسه ای که در پایان بازدید های میدانی، با حضور محمد مهدی فروردین نماینده مردم شهرستانهای فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی، علی شبانی مدیر عامل شرکت آبفا فارس، سیاوش بدری مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان فارس و جمعی از فرمانداران، بخشداران و سایر مسئولین شهرستان های مزبور برگزار شد؛ با اشاره به تدوین ۱۶۰ برنامه‌ مقابله با تنش آبی در شهرها و مناطق مختلف کشور گفت: تلاش می‌کنیم این پروژه‌ها تا پیش از آغاز مقطع اوج مصرف به بهره‌برداری برسد تا نگرانی بابت تامین آب شرب و بهداشت مشترکان وجود نداشته باشد.

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: در شرایطی که بارش‌ها در بدترین وضعیت ۵۰ساله خود قرار دارد و کشور در حال سپری‌کردن پنجمین سال خشک و کم‌بارش است، انتطار می‌رود همه متولیان امر برای مدیریت و تامین آب در همه حوزه‌های مصرف به وظایف خود عمل کنند.

او با بیان این‌که کسری انباشته منابع در سال‌های اخیر، تنگناهای بسیاری را بر روند تامین آب شرب وارد آورده است اضافه کرد: پروژه‌های رفع تنش آبی در ۴۳ شهر در ۲۲ استان کشور در حال اجراست و به تمامی شرکت‌های آب و فاضلاب ابلاغ شده است به صورت مستمر وضعیت منابع آبی را رصد و طرح‌های مربوط به تامین پایدار آب شرب و بهداشت مشترکان به‌ویژه پروژه‌های مدیریت تنش آبی را به‌سرعت تکمیل کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر تسریع روند اجرای پروژه های احداث تصفیه خانه، خطوط انتقال و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر فیروزآباد، که با تسهیلات مالی بانک توسعه اسلامی در حال اجراست، به عزم دولت چهاردهم برای جایگزینی پساب به جای آب خام اشاره کرد و ادامه داد: بنا به مفاد قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، کلیه صنایع در صورت وجود منابع آب نامتعارف مانند پساب، باید فرایند تامین آب مورد نیاز خود را از آب‌های متعارف به پساب یا آب دریا تغییر دهند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان این‌که سیاست‌گذاری دولت در استفاده از پساب برای تامین پایدار آب صنایع جدی است گفت: در موضوعاتی مانند آمایش سرزمینی و بارگذاری‌های جمعیتی و استقرار صنایع، لازم است برنامه‌ریزی‌ها بر پایه منابع آبی تدوین شود.

امینی با اشاره به اجرای برنامه ایمنی آب در کلیه شهرهای کشور خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۴۵ میلیون آزمون سنجش کیفیت آب توسط ۹۵۹ واحد آزمایشگاهی در شهرها و روستاهای کشور انجام شد که نشانگر توجه ویژه به تضمین کیفیت آب شرب و بهداشت شهروندان است.

مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور در ادامه  با بررسی برخی مسائل مربوط به آب و فاضلاب شهری و روستایی شهرستان های فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین، ضمن تاکید بر رفع چالش ها پیش از آغاز فصل گرم سال، در خصوص رفع موانع و تامین اعتبارات موردنیاز قول مساعد داد.

علی شبانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس هم پیش از سخنان مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منابع آب و روند تامین آب شرب شهرهاو روستاهای استان فارس، به تشریح اقدامات انجام شده در حوزه ی آبرسانی به مشترکین شهرستان های فیروزآباد ، فراشبند و قیرو کارزین پرداخت.

او با بیان اینکه در کنار طرح های توسعه ای، ترمیم زیرساخت ها ی آبرسانی و به سرانجام رساندن پروژه های نیمه تمام در دستور کار شرکت آبفا فارس قرار دارد، گفت: بی تردید حمایت های مسئولین محلی، ما را در پیشبرد امور و نیل به اهدافمان یاری خواهد رساند.

مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور پیش از این نشست به صورت میدانی از روند اجرای تصفیه خانه و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر فیروزآباد، مراحل تکمیلی تصفیه خانه آب و چاه های حفر شده این شهر در منطقه خرقه و همچنین چند پروژه در دست اجرای آبرسانی در بخش میمند بازدید کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.