باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه پایش طرحهای حمایتی مسکن و برنامه ریزی برای اجرای بسته حمایتی استیجار در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص نرخ بازپرداخت تسهیلات ودیعه مسکن اظهار داشت: نرخ بازپرداخت تسهیلات ودیعه مسکن همانند نرخ مصوب بانک مرکزی ۲۳ درصد است و نرخ تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی قرضالحسنه است.
وی ادامه داد:امروز اولین جلسه مدیران کل کشور و شهرهای جدید داشتیم و موضوع مهمی که در این جلسه مطرح شد مربوط به بسته استیجاری که مصوبات آن در جلسه شورای عالی مسکن مطرح شده است.
او بیان کرد: در جلسه شورای تمامی و وزرای اقتصادی از جمله کشور حضور داشتند چراکه موضوع استیجار دغدغه تمامی دستگاهها و اعضای شورای عالی مسکن بوده است.
صادق اظهار داشت: در این جلسه توانستیم میزان تسهیلات برای دهکهای کم برخوردار جامعه را که به صورت قرضالحسنه بوده افزایش دهیم و به ۲۰ همت برسانیم و میزان تسهیلات ودیعه مسکن برای سایر دهک ها را به ۲۰۰ همت برسانیم.
وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه عدد مصوب تسهیلات ودیعه مسکن برای تمامی استان ها از سوی شورای عالی بانکها به تصویب رسیده است گفت: طبق هماهنگی که با شورای عالی بانک ها هم انجام شد خوشبختانه عدد سرانه تسهیلات قرضالحسنه و همچنین تسهیلات ودیعه مسکن در تمامی بخشها به تصویب رسید.
والا با بدبختی زندگیمون فروختیم تا یه واحد خریداری کردیم تا از مستاجری راحت بشیم الان دستمون خالی شده پول عرصه میخوام والا از جا بیاریم
۲۳ درصد در یک سال می شود، ۹۲ میلیون تومان
۹۲ میلیون تومان ضربدر ۱۲ سال می شود، یک میلیارد و یک صد و چهار میلیون تومان
۱،۱۰۴،۰۰۰،۰۰۰ سود و ۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰ بدهی به بانکه
حالا میبینیم که ۲.۷۶ برابر مبلغ اصلی داریم سود میدیم یعنی ما ۳ بار مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان رو به بانک پس دادیم.
این است بانکداری در حکومت اسلامی. ربا ربا ربا ....
اما در آمریکا یک املاکی می آید و با یک کشور مذاکره می کنند.
فرق نگاه مردم و مسئولین را ببینید.