سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دهه کرامت؛ فرصتی برای تبیین کرامت زنان و دختران در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل امور بانوان و خانواده کهگیلویه و بویراحمد گفت: دهه کرامت ظرفیتی ارزشمند برای تبیین کرامت ذاتی زنان و دختران استان و تقویت شور اجتماعی و معنوی در جامعه است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرشته شریفی_ شهلا محمدحسینی صبح چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان که با محوریت بررسی برنامه‌های دهه کرامت در دفتر امام جمعه یاسوج برگزار شد، اظهار داشت: برنامه‌های متنوعی ویژه بانوان در اقشار مختلف اعم از شاغل، خانه‌دار، دانشجو، روستایی و کارآفرین پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برنامه‌هایی برای بانوان شاغل نیز از طریق مشاوران بانوان دستگاه‌ها اجرا خواهد شد تا زمینه مشارکت بیشتر این قشر فراهم شود.

محمدحسینی از برگزاری برنامه‌هایی نظیر تجلیل از خواهران و دختران شهدا در روز دختر، برگزاری اردوهای دانش‌آموزی و دانشجویی، نمایشگاه دستاوردهای دختران درآمدزا در فضایی امن، مسابقه پخت نان محلی، کرسی‌های آزاداندیشی ویژه دختران و برنامه‌های فرهنگی در روستاها خبر داد.

وی گفت: همچنین مسابقه‌ای از سیره و زندگینامه حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود تا شناخت دختران نسبت به این الگوی بزرگ دینی و اخلاقی افزایش یابد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری در پایان تأکید کرد: دهه کرامت، فرصتی طلایی برای بازنمایی جایگاه والای زن مسلمان ایرانی و ترویج آموزه‌های دینی در جامعه است؛ از این رو همه دستگاه‌ها باید با هم‌افزایی، برنامه‌هایی اثرگذار و ماندگار در این ایام برگزار کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.