سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تجلیل از ۸۰ فعال قرآنی در کهگیلویه و بویراحمد

مراسم تجلیل از فعالان قرآنی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی‌فقیه در استان، سید شهریار گنجی مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_ آیت‌الله حسینی در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌های صدا و سیمای استان در پخش برنامه‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان گفت: با اجرای چنین برنامه‌هایی می‌توان نقاط قوت و ضعف برنامه‌ها را شناسایی کرد تا موفقیت‌ها بیشتر و بهتر شود.

وی افزود: تمامی ادارات باید در این راستا همکاری‌های لازم را با صدا و سیما داشته باشند، چراکه رسانه در ترویج اندیشه‌های معنوی و اخلاقی، به ویژه در حوزه دین، نقشی اساسی و بنیادی دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید بر لزوم بهره‌برداری از قرآن در زندگی فردی و اجتماعی اظهار کرد: قرآن کتابی آسمانی است که باید آن را سرلوحه خود در همه مراحل زندگی قرار دهیم.

سید شهریار گنجی مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: بر همه ما واجب است که برای رسیدن به قله سعادت و بهروزی، تمسک به قرآن را در اولویت کار خود قرار دهیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های دارالقرآن استان، بیان کرد: حافظان و قاریان سرشناس بین‌المللی که در مناطق مختلف استان حضور دارند، از سوی دارالقرآن شناسایی شده و در برنامه‌های مختلف صدا، سیما و خبر از آنان استفاده شده است.

گنجی افزود: در برنامه‌های مختلف صدا و سیما، ترتیل، روخوانی و جزو خوانی قرآن به همراه پخش روزانه یک آیه قرآن با ترجمه و گرافیک مناسب از سیمای شبکه استانی دنا پخش می‌شد.

مدیرکل صدا و سیما همچنین از برنامه ویژه «قرار» به عنوان یکی از برنامه‌های قرآنی موفق شبکه دنا یاد کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد که نظیر چنین برنامه‌هایی بیش از پیش در برنامه‌کاری خود قرار دهیم و زمینه تولید و پخش برنامه‌های قرآنی و معارفی را بیشتر فراهم کنیم.

در پایان این مراسم، از ۸۰ نفر از فعالان قرآنی و خانواده‌های برگزارکننده جلسات قرآنی و حافظان در استان کهگیلویه و بویراحمد تجلیل به‌عمل آمد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.