سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افتتاح ایستگاه ورزشگاه تختی در خرداد ۱۴۰۴/ خطوط ۶ و ۷ متروی تهران به مرز تکمیل رسید

معاون حمل و نقل وترافیک شهرداری تهران از تحویل ایستگاه ورزشگاه تختی در خردادماه سال جاری خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محسن هرمزی، معاون حمل و نقل وترافیک شهرداری تهران به همراه سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران و برخی از مدیران قرارگاه خاتم از روند پیشرفت خطوط ۶ و ۷ متروی تهران بازدید کرد.

 هرمزی در حاشیه این بازدید گفت: با کمک شورای اسلامی شهر تهران و با اخذ منابعی که درحال انجام است، توسعه جنوبی خط ۶ و توسعه شمال غربی خط ۷ که اساسا خط جدید تعریف می‌شوند، اما ما تحت عنوان توسعه شبکه مترو بیان می‌کنیم، در اولویت‌های برنامه حمل و نقل عمومی امسال است.

معاون شهردار تهران افزود: امیدواریم ایستگاه حرم حضرت عبدالعظیم و ایستگاه چهار دیواری را که منتج به دانشگاه آزاد علوم تحقیقات است تا پایان امسال به نقطه مطلوبی برسانیم و تحویل مردم دهیم.

هرمزی با بیان اینکه به همت مهندسان و کارگران موانع فنی برطرف شده است، تصریح کرد: تأمین منابع مالی پایدار باید رفع شود که در این زمینه همانطور که رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر هم گفتند امیدواریم با تزریق ۲۳ همت از بودجه حمل و نقل موانع مالی پایدار نیز برطرف شود.

هرمزی اظهار کرد: در این دوره ۴۰ کیلومتر خط و ۱۹ ایستگاه مترو به بهره‌برداری رسیده است و با هم‌افزایی خوبی که بین شورا و مدیریت شهری وجود دارد، ضمن تکمیل خطوط ۶ و ۷ در نیمه اول سال، شاهد توسعه شمال غربی خط ۷ به طول ۴ کیلومتر خواهیم بود.

منبع: روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۳۲ ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
تهرانی که روی گسل زلزله قرار داره چرا باید همه امکانات یکجا هزینه کرد
ناشناس
۱۷:۳۲ ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
ممنون آقای زاکانی خداقوت
ناشناس
۰۲:۰۹ ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
فقط ایستگاه اضافه میشه کو قطار خط ۶ هر بیست دقیقه یه قطار میاد
ناشناس
۲۰:۵۹ ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
اولویت اصلی مترو اتصال بافتهای متراکم به خیابونای اصلی شهره و ۹۰% ایستگاههای مترو باید تو بافت فرسوده که دسترسی به خیابونای پهن و عریض ندارن زده بشن
ناشناس
۱۹:۳۷ ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
اولویت اول مترو برعکس الان باید بافت متراکم باشه
مرتضی
۱۷:۱۱ ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
افسریه هم دریابید نیاز مبرم به مترو داره همون تختی رو یه ذره بپیچونید بیارید پایین از ۱۵ متری چهارم فضا زیاد هست اونجا مخصوصاً سمت والفجر جا زیاد داره که بشه ایستگاه بزنی
ناشناس
۱۵:۴۸ ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
افتتاح ایستگاه رو بیست بار عقب انداختن، ادعای کار کردن هم دارن، از سال ۱۳۹۴ ایستگاه نجات للهی رو شروع کردن یعنی ۱۰ سال برای ساخت یک ایستگاه، وقعا چه نظامی داریم که نمیتونه جلوی این مدل کار کردن و بخور بخور رو بگیره؟
حمید
۱۳:۱۰ ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
شرق تهران هم دریابید
حسن غلام
۰۹:۱۷ ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
ایستگاه متروی نیاوران کاخ را خوردن ؟؟؟ چرا ؟؟ !!!