سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حداقل قیمت منطقی خرید تضمینی گندم ۲۴ هزارتومان است

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به شرایط اقلیمی برآورد‌ها حاکی از آن است که حداقل نیاز واردات گندم ۲.۵ تا ۴ میلیون تن خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: طی روزهای اخیر برداشت گندم از استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شد، اما رقم برداشت چشمگیر نیست.

به گفته وی، با توجه به شرایط بارندگی و خشکسالی در فصل پاییز و زمستان، مزارع دیم دچار آسیب شدند که امیدواریم در باقی مانده فروردین و ماه های اردیبهشت و خرداد، وضعیت بارش بهبود یابد.

هاشمی با تاکید بر ضرورت اصلاح خرید تضمینی گندم بیان کرد: با توجه به افزایش ۲ برابری نرخ ارز و هزینه های تولید، حداقل قیمت خرید تضمینی هرکیلو گندم باید ۳ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یابد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که با بهبود شرایط بارش و اصلاح قیمت گندم، میزان خرید تضمینی به ۹ میلیون تن برسد که با احتساب نیاز کشور ۲.۵ تا ۴ میلیون تن کسری نیاز کشور باید وارد شود.

وی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، در صورت بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بدلیل خروج گندم از چرخه خرید تضمینی میزان واردات افزایش خواهد یافت.

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
علی محرابی
۲۰:۴۳ ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
رئیس بنیاد ملی گندمکاران هم همیشه گلایه داره و این گلایه ها به هیچ وجه درد کشاورزا رو درمون نمیکنه. خواهشا بیشتر از این پیگیری نکن وقتی هیچی تو دستت نیست و هیشکی نمیشنوه
محمد
۱۰:۰۳ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
امسال دولت نزدیک 30 تا 40درصد کسری گندم داره با دلار نیمایی بخواهد وارد کند دست کم کیلویی 30هزار تومان پرداخت کند بغیر از هزینه های حمل و نقل اونوقت از کشاورز خودمان 20هزارتومان با کلی هزینه روی دست کشاورز حالا این کسب درآمد دولت حلال هست آقایان علما محترم.......
داود اسدالهی
۱۳:۳۴ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
دولت ..... خجالت بکش چرا گندم پنجاه هزار تومان به قیمت بیست می‌خرید و بن خرد نانخشکی ها و سرمایه دارها می‌دهید چرا چرا