سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ به بورس تل‌آویو ۴۰ میلیارد شیکل ضرر رساند

درپی وضع تعرفه‌های ۱۷ درصدی بر رژیم تروریستی اسرائیل از سوی آمریکا، بورس این رژیم ۱۱ میلیارد دلار ضرر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - امروز دوشنبه، رسانه‌های صهیونیستی از سقوط شدید بورس تل آویو در پس‌زمینه «بحران تعرفه گمرکی» خبر دادند.

روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت که بورس سهام تل آویو حدود ۴۰ میلیارد شیکل (حدود ۱۱ میلیارد دلار آمریکا) از دست داد، زیرا شاخص‌های پیشرو در رژیم تروریستی اسرائیل حدود ۴ درصد کاهش یافت.

شایان ذکر است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تعرفه گمرکی جدیدی بر واردات چندین کشور از جمله رژیم اشغالگر اسرائیل به میزان ۱۷ درصد وضع کرد که باعث بحران جهانی شد.

در همین راستا روزنامه‌های صهیونیستی نوشته‌اند که عوارض گمرکی جدید وضع شده از سوی واشنگتن سالانه تا ۳ میلیارد دلار ضرر را به تل آویو وارد می‌کند.

از سویی دیکر شیکل در برابر دلار و یورو با ضرر مواجه است، وب سایت صهیونیستی کاکالیست اعلام کرد که با جهش دلار به ۳.۷۷ و یورو به ۴.۱۴، شیکل همچنان به ضرر خود ادامه می‌دهد.

این وب سایت خاطرنشان کرد که بانک مرکزی رژیم تروریستی در ساعت ۱۶:۰۰ (به وقت قدس) تصمیم خود را در مورد نرخ بهره در ماه جاری صادر خواهد کرد اما این وب سایت تاکید کرد که امکان تغییر وجود ندارد. 

منبع: المیادین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
حقیقت گرا
۱۸:۳۷ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
فقط ما خوبیم اقتصاد مون هر روز داره رشد می‌کنه مردم هم از شیکم سیری صبح تا شب مشغول اصراف هستن و بالشت های زیر سرشون آنقدر که پول داخلشه سفت شده و شبا راحت نمیتونن بخوابن
محمودزاده
۱۵:۵۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
اگر زیاد پایش را از گلیمش دراز کند می فرستند پیش جان اف کندی
داریوش
۱۵:۳۹ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
رقم ضرری که به ما زد را هم بگید
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
در بورس خودتان شاخص بورس از لحاظ قیمتی به زمانی رسیده که سکه 4 میلیون بود خجالت بکشید دیگه از بورس حرف نزنید
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
یک یورو ۴ و نیم شکیل.
ما چی بگیم که یک یورومون میشه ۱۲۰۰۰۰ تومان.
۴.۵ کجا ۱۲۰۰۰۰ کجا.