سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قاضی عسکر: روز قدس نشانگر حمایت از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم است

تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) گفت: فلسطین بیش از ۵۰ هزار شهید را تقدیم اسلام کرده است و ما وظیفه خود می‌دانیم روز قدس را روز حمایت از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم به جهانیان نشان دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر در حاشیه راهپیمایی روز قدس اظهار داشت: وظیفه هر انسان آزاده است که در مقابل این جنایتگاران کودک کش بایستد و از آرمان‌های فلسطین دفاع کند.

بیژن سلیمان پور فرماندار ویژه شهرستان ری نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: حضور پرشور مردم شهرری نشان دهنده نفرت و انزجار آنها نسبت به رژیم صهیونیستی است.

سید علی یزدیخواه نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قدس روز اسلام، مسلمانان و برپایی حکومت عدالت پیشگان است.

محمد مهدی رحیمی دادستان شهرستان ری گفت: در این برهه حساس مردم شهرری نشان دادند با آرمان‌های قدس و مردم مظلوم فلسطین سرپیمان خود هستند.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.