سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دعوت مسئولان آذربایجان غربی به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس

مسئولان اجرایی استان آذربایجان غربی حضور گسترده آحاد مردم در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس را خواستار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ امسال راهپیمایی روز قدس با شعار « "علی‌ العهد یا قدس" ای قدس بر آن عهدی که بستیم هستیم» در شهرهای و روستاهای استان آذربایجان غربی و مسیرهای منتهی به میعادگاه‌های نماز جمعه از ساعت ده و سی دقیقه صبح جمعه آغاز می‌شود.

همزمان با مردم ایران اسلامی فردا مردم ولایتمدار آذربایجان غربی و مدیران کل، مسئولان اجرایی، فرماندهان نظامی و انتظامی، هم در آخرین جمعه ماه رمضان و روز جهانی قدس برای حضور گسترده و باشکوه در راهپیمایی روز قدس دعوت کردند.

سرتیپ دوم امیر حسین شفیعی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نیروی زمینی ارتش با گرامیداشت یاد و خاطره‌ شهدای گلگون کفن جنگ تحمیلی و شهدای محور از مردم ولایتمدار و انقلابی استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل دعوت کرد تا با حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر حمایت قاطع و همه جانبه خود را از آرمان فلسطین به نمایش بگذارند.

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از همه کارکنان دادگستری های استان و مردم همیشه در صحنه استان آذربایجان غربی خواست تا با حضور در راهپیمایی‌ دشمن‌شکن روز جهانی قدس همنوا با ملت انقلابی ایران و همسو با سایر برادران و خواهران دینی خود و تمامی آزادیخواهان در سراسر جهان اسلام جلوه‌ای از اتحاد و انسجام امت رسول الله(ص) را در حمایت از آزادی قبله گاه اول مسلمین به نمایش گذارند.

قاسم جلیلی مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران آذربایجان غربی، در پیامی از مردم شهید پروراستان به ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان خواست تا با حضور در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کنند.

پیمان آرامون مدیرکل و رییس شورای هماهنگی راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی در پیامی ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس و محکوم کردن جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی، از مردم استان برای حضور باشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

اتاق اصناف آذربایجان غربی هم اعلام کرد: در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان اتاق اصناف مرکز استان آذربایجان غربی و اتحادیه های تحت پوشش ، سازمان بسیج اصناف و فعالان اقتصادی استان آذربایجان غربی و جامعه بزرگ اصناف و بازاریان ارومیه همگام با آحاد مردم شریف و روزه دار یکبار دیگر با شرکت در راهپیمایی روز قدس فریاد عدالت خواهی خود را برای احقاق حقوق مظلومان فلسطين مردم بی پناه غزه و دیگر مردم تحت ستم منطقه سرخواهند داد. 

علی‌اکبر صمیمی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی هم از جامعه فرهنگیان، دانش آموزان، اولیای دانش آموزان و تمامی مخاطبان آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی به منظور شرکت در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد. 

علی دهقانی مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان آذربایجان غربی به نمایندگی از جامعه بزرگ کار، تلاش و تعاون آذربایجان غربی از تمامی کارگران، کارآفرینان، کارفرمایان، تعاونگران، همکاران و کلیه جامعه کار و تولید استان آذربایجان غربی دعوت کرد: تا با حضور پرشکوه و قدرتمند خود در این حماسه ملی، بار دیگر با آرمانهای امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تجدید بیعت نمایند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.