سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکذیب ادعای هک اطلاعات بانک سپه

روابط عمومی بانک سپه ادعای هک اطلاعات مشتریان این بانک را تکذیب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - امروز خبری مبنی بر هک اطلاعات مشتریان بانک سپه دست به دست شد و گروه هکری Codebreakers اعلام کرد اطلاعات مشتریان بانک سپه را هک کرده است.

این گروه مدعی شده بیش از ۱۲ ترابایت داده از اطلاعات ۴۲ میلیون مشتری بانک سپه را از سال ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴ در اختیار دارد.

اما پیگیری خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از روابط عمومی بانک سپه حاکی از آن است که این ادعا واقعیت ندارد.

در همین راستا به ما اعلام شد که سیستم‌های بانک سپه ارتباطی با اینترنت ندارد و کاملاً بسته است، بنابراین از اساس این ادعا تکذیب می‌شود و تاکنون هیچگونه هک و نفوذی به سیستم‌های بانک سپه صورت نگرفته است.

همدانچی مدیر روابط عمومی بانک سپه در گفت‌و‌گو با سایر رسانه‌ها نیز این ادعا را تکذیب کرده و هدف آن را تشویش اذهان عمومی اعلام کرده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۱ ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
بانک حقوق بگیران ارتش و سپاه