سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عودت ۸۰ میلیارد وجوه کلاهبرداری شده از شهروندان کهنوجی

فرمانده انتظامی کهنوج از کشف ۳۵۱ پرونده کلاهبرداری و عودت ۸۰ میلیارد ریال وجه مالباختگان جرائم سایبری طی پارسال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سرهنگ حیدر احمدیوسفی گفت: ماموران پلیس فتا کهنوج در سال ۱۴۰۳ موفق به کشف ۳۵۱ فقره انواع پرونده در حوزه جرائم مالی از قبیل برداشت‌های غیرمجاز، سرقت و کلاهبرداری‌های اینترنتی شدند.

وی افزود: در این راستا مبلغ ۸۰ میلیارد ریال وجوه مالباختگان به آنان بازگردانده شد که این اقدام در کاهش روند جرائم حوزه فضای مجازی و رضایتمندی مردماز پلیس تأثیر بسزایی داشته است.

سرهنگ احمدیوسفی در این زمینه به شهروندان توصیه کرد، تا زمان تحویل کالا هیچ وجهی را تحت عنوان بیعانه یا کل بهای معامله پرداخت ننمایند و بر روی لینک‌های آلوده نیز کلیک نکنند؛ زیرا منجر به سرقت اطلاعات و برداشت از حساب‌های بانکی می‌شود.

منبع: پلیس کرمان

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.