سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جمع‌آوری ۱۲ معتاد متجاهرِ زن از سطح شهر زرند

دادستان زرند، از جمع‌آوری ۱۲ معتاد متجاهر زن از سطح شهر و اعزام آن ها به کمپ‌های تخصصی ترک اعتیاد، همزمان با آغاز سال نو خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسول سیف الدینی ـ رضا یعقوبی، با اشاره به جمع‌آوری ۱۲ معتاد متجاهرِ زن از سطح شهر زرند گفت: این اقدام، که با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای امنیت و سلامت جامعه طی ایام نوروز صورت گرفته است، به طور ویژه بر روی معتادان متجاهری تمرکز داشته که در سطح شهر به تکدی‌گری نیز مشغول بوده‌اند.

این مقام قضایی با تاکید بر اینکه دادستانی زرند در برخورد با معضل اعتیاد جدی است، افزود: این افراد پس از شناسایی، با همکاری نیروی انتظامی، شهرداری و بهزیستی، به کمپ‌های تخصصی ترک اعتیاد منتقل شده‌اند تا ضمن دریافت خدمات درمانی، از حمایت‌های روانی و اجتماعی نیز بهره‌مند شوند؛ اما به طور قطع پس از گذراندن دوره درمان، این افراد بایستی تحت نظارت سازمان‌های حمایتی قرار گیرند تا از بازگشت آن‌ها به چرخه اعتیاد و تکدی‌گری جلوگیری شود.

دادستان زرند ضمن قدردانی از همکاری شهردار زرند و سایر نهاد‌های ذیربط در این زمینه، ابراز امیدواری کرد، با تداوم این اقدامات و همکاری همه جانبه مردم و مسئولان، بتوان شهری امن و سالم را برای شهروندان و مسافران نوروزی فراهم کرد.

یعقوبی تاکید کرد، دادستانی زرند با جدیت پیگیر حل مسائل و مشکلات اجتماعی در سطح شهر خواهد بود و تمام تلاش خود را برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به کار خواهد گرفت.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۱۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
خدا خیرشون بده واقعا کار خدا پسندانه ای کردند ایشالله برگردند به زندگی خدا ریشه مواد مخدر را بکنه که واقعا خانمان سوز هست
ناشناس
۱۵:۰۱ ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
تمام پستهای شهری باید به گداها و کارتن خوابها داده بشه چون درد مردمو بهتر میفهمن
ناشناس
۱۴:۵۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
زنها به هیچ عنوان نباید بی سرپناه باشن