سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یمن: فرودگاه بن گوریون رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادیم

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از هدف قرار دادن فرودگاه بن گوریون در منطقه یافا اشغالی توسط نیروی موشکی نیرو‌های مسلح این کشور خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد: نیروی موشکی وابسته به نیرو‌های مسلح یمن در عملیات نظامی بی‌نظیر فرودگاه بن گوریون در منطقه یافا اشغالی را با استفاده از موشک بالستیک مافوق صورت «فلسطین ۲» با موفقیت هدف قرار داد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی انصارالله یمن، وی افزود که برای پنجمین روز متوالی به مقابله موثر و مسئولانه با تجاوزات آمریکا به یمن که طی ساعات گذشته تاسیسات و امکانات غیرنظامی در صنعا و تعدادی از استان‌های یمن را هدف قرار داد، ادامه می‌دهیم.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اضافه کرد که این نیرو‌ها هدف قرار دادن کشتی‌های جنگی دشمن در دریای سرخ از جمله ناو هواپیمابر «یو اس اس هری ترومن» و ناو‌های جنگی وابسته به آن را تشدید کردند.

وی گفت: این عملیات با تعدادی موشک بالستیک، کروز و پهپاد انجام شد و اهداف عملیات با موفقیت تحقق یافت.

یحیی سریع با بیان اینکه آمریکا در جلوگیری یمن از هدف قراردادن دشمن صهیونیستی در پاسخ به جنایت نسل کشی علیه برادران ما در غزه با شکست مواجه خواهد شد، تاکید کرد: افزایش حملات هوایی و بمباران، یمن و یمنی‌ها را از انجام وظیفه دینی و اخلاقی خود در قبال مردم مظلوم فلسطین باز نمی‌دارد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن بر ادامه «منع تردد کشتی‌های رژیم اسرائیل در دریای سرخ و عرب و حمایت از مردم مظلوم غزه تا پایان تجاوزات و رفع محاصره آنها» تاکید کرد.

ساعاتی قبل، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدا در آمدن آژیر خطر در تل آویو در پی شلیک یک موشک از یمن به سمت سرزمین‌های اشغالی فلسطین و مصدوم شدن ۱۳ صهیونیست خبر داده بودند.

بدنبال از سرگیری حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، نیرو‌های مسلح یمن در حمایت از مردم مظلوم غزه عملیات نظامی دریایی و موشکی علیه رژیم صهیونیستی را از سر گرفتند.

پیشتر رهبر جنبش انصارالله یمن به میانجی‌ها چهار روز مهلت داده بود که در صورت‌عدم ورود کمک‌های بشر دوستانه به غزه، عملیات نظامی دریایی یمن علیه رژیم اسرائیل از سر گرفته خواهد شد.

در این پیوند، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ اعلام کرد که تصمیم به جلوگیری از عبور کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی از دریای سرخ، باب المندب، خلیج عدن و دریای عرب وارد مرحله اجرا شده است.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرده بود که اگر محاصره نوار غزه برداشته نشود از همه گزینه‌های عملی برای مقابله با گرسنگی دادن ملت فلسطین استفاده خواهیم کرد.

در همین حال آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۳۱ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
فقط فرصت فکر کردن به اسراییل وآمریکا نباید داد
ناشناس
۲۲:۲۹ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
خدا قوت دلیر مردان شجاع خداونددر این ماه سر افرازتان کند
بنده از شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی استقبال می کنم
۲۱:۴۸ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
بنده از شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی استقبال می کنم
برات
۱۸:۳۴ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
پیش از آنکه مهمات تان توسط آمریکا از بین بروند از آنها استفاده کنید و با تمام قدرت ضربه بزنید
ناشناس
۱۸:۰۵ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
درود خدا بر برادران یمنی مدافع حق و مردم مظلوم غزه
ناشناس
۱۷:۲۰ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
ایول دمت گرم
ناشناس
۱۵:۵۸ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
باید برج مراقبت فرودگاه را از ریشه کند !!!
ناشناس
۱۵:۵۵ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
زنده ‌باشید ‌رزمندگان ‌اسلام
ناشناس
۱۵:۲۲ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
یمن کشور مولا علی ع است.
مردان خدایی دارد.
مردان شجاع دارد.
مردان ولایی دارد.
پاینده باشید ای دلیر مردان...
ناشناس
۱۴:۴۱ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
دمتون گرم..خدا به همه شما برادران و خواهران یمنی عزیز عزت بده..
که عزت و سربلندی امروز مسلمانان جهان به دستان غیور مردان شما است..
درود خداوند بر شما بندگان برگزیده اش باد..
مهدی
۱۴:۳۳ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
خدا خیرتون بده که مقابل ظالمان گردن کج نکردید اجرکم عندالله
ناشناس
۱۴:۳۲ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
دروغگو
ناشناس
۱۴:۳۲ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
باید درجنگ از دشمن بی رحم ترباشی تاپیروز شوی
ناشناس
۱۲:۴۰ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
خیلی عالی
تابفهمند دوران بزن دررو تمام شده