سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف بیش از ۲۲ هزار عدد مواد محترقه خارجی در مرند

فرمانده انتظامی مرند از کشف بیش از ۲۲ هزار عدد انواع مواد محترقه خارجی در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ خدادادی -سرهنگ علی اسدیان فرمانده انتظامی مرندگفت: در پی کسب خبری مبنی بر فروش مواد محترقه غیرمجاز و خطرناک توسط افرادی در یکی از محلات شهرستان، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس اطلاعات با اشراف اطلاعاتی و اقدام هوشمندانه و با هماهنگی قضائی، در ۲ عملیات جداگانه در بازرسی از محل مذکور، مقدار ۲۲ هزار و ۱۷۰ عدد انواع مواد محترقه خارجی و خطرناک کشف و دو نفر متهم در این راستا دستگیر و و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
فرمانده انتظامی مرند در خاتمه از شهروندان خواست: پلیس را در تامین امنیت جامعه یاری کنند و برای پیشگیری از هرگونه حوادث تلخ و جبران ناپذیر ایام آخر سال، اخبار و گزارشات خود پیرامون فعالیت فروشندگان مواد محترقه و هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت، از طریق تماس با تلفن ۱۱۰ به. پلیس اطلاع دهند.

برچسب ها: موادمحترقه ، متهم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.